Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 22 september 2021

Hibachi Steak

Hibachi Steak Teppanyaki

We beginnen met de marinade. Pak de blender en doe de volgende ingrediënten in de blender

120 gram gehakte bosui

240 ml soy light

80 gram verse gember gehakt en geschild

½ witte of gele ui gesnipperd

60 gram verse knoflook tenen gehakt

240 ml water

120 gram suiker

20 ml oesterdaus

120 ml mirin

120 ml verse jus dórange

120 ml appelsap

120 ml rijst azijn voor sushi

1 jalappeno peper met zaadjes gehakt

1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes ( even roosteren in een pan op de bbq )

 

Doe de deksel op de blender en draai alles goed glad.

Laat de skirt steak minimaal 24 uur marineren in deze marinade in een bak zodat het vlees onder de marinade staat.

 

De steak:

 

1,5 kilo skirt steak

80 ml zonnebloemolie

240 gram dun gesneden bosui

240 gram gesnipperde ui

1 eetlepel boter

 

Snij het vlees in stukken van 8 cm lang en 1 cm dik

Daarna gaan we de steak op hoge temperatuur grillen en moppen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »