Bbq workshops

Workshops: Om te beginnen met onze workshops. Deze zijn werkelijk uniek. Wij maken er een leerzame dag van, gezellig, geen verplichtingen en de mogelijkheid de taken en gerechten voor je rekening te nemen die jezelf graag wilt leren. Onze workshops zijn

  • Verse producten
  • Levering binnen 48 uur
  • Duurzame producten
  • Service aan huis

Workshops individueel of met groepen:

Om te beginnen met onze workshops. Deze zijn werkelijk uniek. Wij maken er een leerzame dag van, gezellig, geen verplichtingen en de mogelijkheid de taken en gerechten voor je rekening te nemen die jezelf graag wilt leren.

Onze workshops zijn op maat te maken en worden vaak ingezet als teambuilding event, personeelsuitje, clientevent, klantenbinding en uitjes voor familie en vrienden.

Om een indicatie te geven van hoe wij onze workshops inkleden.

We starten vaak rond 13:00 en gaan met een groep aan  de slag, wij hebben de recepten uitgeschreven en bestaan uit ongeveer 10-15 items die bereidt gaan worden. In tegenstelling tot vele andere workshops, kan iedereen zelf kiezen wat hij of zij gaat maken. Er vormen zich groepjes die elkaar niet kennen en gaan met een gerecht aan de slag, hierbij mogen ze gebruik maken van al onze BBQ’s en keukenspullen, denk aan de Green Eggs, smokers, Santa Maria Grills, Asado’s, Dutch Ovens, en onze fire pits.

We gebruiken allerlei technieken en leren de deelnemers graag de technieken die ze willen leren.

Op deze wijze ontstaat er een bijzonder gezellige sfeer en werkt iedereen met iedereen samen. Klanten kletsen met elkaar, deelnemers leren nieuwe BBQ liefhebbers kennen en de teamgevoel stijgt.

Wij werken met meerdere seizoenen klik op een locatie en daarna op één van de masterclasses en kijk wat we tijdens deze editie in petto hebben voor jullie. Denk aan voorjaars-, zomer, herfst & Wild edities en onze speciale Christmas Editie in november.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur