Kamado "Green Egg" BBQ Workshop
Culinaire Kamado BBQ Workshop 3.0
Tijdens deze workshop gaan we de Kamado flink gebruiken om hele gave culinaire gerechten te maken. Naast bizar gave smaken gaan we ook deze gerechten mooi opmaken op bord om zo te zorgen dat je thuis iedereen van tafel blaast.
Naast een groot aantal gerechten die wij zelf bedacht hebben zijn er in deze workshop ook een aantal gerechten van sterrenchefs verwerkt waarvan wij de recepten zo hebben aangepast dat dit voor iedere BBQ’er haalbaar is.
Wat staat er zoals op de planning:
Kimchi Oesters
Roy Choi’s Kalbi beef plate
Mallmann’s Lamb & Orange, Black Pepper and Rosemary Salmuera
Kreeft van Chef Motoyaki
Tataki van Dry Aged entrecôte, Sake en shii-takes
Gerookte steak tartaar met Tatsuta en Ponzu
Gegrilde coquilles met schuim van Indiase curry en zeekraal
Ramsay’s Steak & Bearnaise
Tonijn met Librije’s bietjes
Corleones spaghetti & vongole
Unagi paling
Hog Butter buikspek
Squash bread, camembert, gin & blueberry jam
Tiramisu Espresso Martini
Geroosterde zeebaars met amandel salsa
Bricklayer steak and burned tomatoes
Gerookte pannacotta met Amarenen and Bourbon room
Aanvang: 12:30
Start: 13:00
Verwacht einde: 18:00
Prijs: €99.50 per persoon ( exclusief drankjes )
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in
Kamado "Green Egg" BBQ Workshop
Culinaire Kamado BBQ Workshop 3.0
Tijdens deze workshop gaan we de Kamado flink gebruiken om hele gave culinaire gerechten te maken. Naast bizar gave smaken gaan we ook deze gerechten mooi opmaken op bord om zo te zorgen dat je thuis iedereen van tafel blaast.
Naast een groot aantal gerechten die wij zelf bedacht hebben zijn er in deze workshop ook een aantal gerechten van sterrenchefs verwerkt waarvan wij de recepten zo hebben aangepast dat dit voor iedere BBQ’er haalbaar is.
Wat staat er zoals op de planning:
Kimchi Oesters
Roy Choi’s Kalbi beef plate
Mallmann’s Lamb & Orange, Black Pepper and Rosemary Salmuera
Kreeft van Chef Motoyaki
Tataki van Dry Aged entrecôte, Sake en shii-takes
Gerookte steak tartaar met Tatsuta en Ponzu
Gegrilde coquilles met schuim van Indiase curry en zeekraal
Ramsay’s Steak & Bearnaise
Tonijn met Librije’s bietjes
Corleones spaghetti & vongole
Unagi paling
Hog Butter buikspek
Squash bread, camembert, gin & blueberry jam
Tiramisu Espresso Martini
Geroosterde zeebaars met amandel salsa
Bricklayer steak and burned tomatoes
Gerookte pannacotta met Amarenen and Bourbon room
Aanvang: 12:30
Start: 13:00
Verwacht einde: 18:00
Prijs: €99.50 per persoon ( exclusief drankjes )