Bone Marrow Mash

Bone Marrow Mash

Bone Marrow Mash



Bone Marrow Mash

4 st beenmerg

8 st zoete aardappel

75 ml gesmolten geklarifeerde boter

75 ml room

1 rode peper fijngehakt met zaadjes

Gehakte peterselie

Peper en zout

 

Pof de zoete aardappels op de BBQ ongeveer 40 minuten tot ze gaar zijn en als puree in de schil aanvoelen.

Doe het beenmerg op de BBQ op 180 graden doe dit op een skillet

Ongeveer 15 minuten tot het merg loslaat van het bot,  laat de zoete aardappel liggen

 

Haal het beenmerg uit de botten en houd dit apart, controleer de aardappel of ze gaar zijn.

Zo ja? Maak de aardappel open en schep de aardappel leeg

Voeg de room en boter toe en maak een lekkere puree

Voeg het beenmerg en het sap ervan toe aan de puree

Maak op smaak met zeezout en de rode peper, garneer met de peterselie

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 83654624 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur