Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 22 september 2021

Ananas met Hangop en tropische vruchten compote

De hangop is handig om de dag van te voren te maken: 

Hangop:

2 liter volle yoghurt voor op te hangen voor 12 uur

250 ml  slagroom lobbig slaan

1/2 theelepel sosa vanille

Rasp van 1/2 citroen

Sap van 1/2 citroen

Poedersuiker naar smaak

1/2 eetlepel unique binder

 

Als de slagroom lobbig is de binder erbij doen en even doorslaan.

Dan de uitgehangen yoghurt toevoegen en de rest van de ingrediënten.

Deze weg zetten in de koeling.

 

Daarna de Ananas ophangen of in een skillet in de BBQ

2 ananassen

flesje golden syrup

200 gr bruine suiker

150 ml Malibu

 

Schil de ananassen, maar laat de kroon intact voor de stevigheid, en hang deze op in de BBQ

doe de overige ingrediënten in een pan en kook even op.

smeer met een kwast de ananassen regelmatig in met het stroopje tot deze mooi gegaard zijn.

 

Tropisch fruit compote

Stukjes 5mm bij 5 mm voor al het fruit

0.5 galia meloen

0.5 ananas in blokjes

0.5 Cantaloupe meloen

 

4 passievruchten leeg lepelen

300 gram mango coulis

100 gram suiker

 

Alles in een pan en even kort koken. Daarna in een bak koud zetten.

 

Maak het dessert op door eerst de compote in een dessertkom te doen, daarna de hangop erop en de ananas snijden we in stukken en halen we nog even door de siroop heen. Daarna op de hangop.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »