Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Hannah, 22 maart 2022

Volg een Barbecue Workshop bij Smokey Basterds

Barbecueën staat voor gezelligheid, zomer en goed gebraden vlees – of groenten voor de vegetariërs onder ons. Wil je net zo goed vlees kunnen braden en originele gerechten kunnen bereiden op de barbecue als onze grillmasters? Dan dagen wij je uit een barbecue workshop te volgen bij Smokey Basterds.  

 

Over de barbecue workshops van Smokey Basterds 

First things first: De barbecue workshops van Smokey Basterds zijn een unieke beleving. Rond het middaguur ga je samen met andere deelnemers van de barbecue workshop aan de slag. Zelf verdelen jullie de taken waarbij je zelf uitkiest met welk recept je aan de slag gaat op de barbecue. Wil je graag een specifieke barbecue techniek leren? Vraag het ons, dan zorgen wij ervoor dat je aan het eind van de dag deze nieuwe techniek onder de knie hebt.   

 

Kamado of Green egg workshop

Wanneer je op onze site kijkt zie je dat wij verschillende barbecue workshops aanbieden. Tijdens deze workshops mogen deelnemers alle tools en barbecues van Smokey Basterds gebruiken. Heb je altijd al eens willen werken met een Kamado barbecue of wil je een keer een Green egg barbecue proberen? Dit is je kans. Vooral wanneer je net een Kamado of Green egg hebt gekocht raden wij je aan om eens een keer een barbecue workshop bij ons te komen volgen. Wij geven je dan alle tips en tricks die je op je eigen barbecue kunt gaan uitproberen! 

 

Welke barbecue workshop kies jij?

Ons advies: kies er vooral een barbecue workshop die bij jou past of die je leuk lijkt. Hier een paar van onze barbecue workshops:

 

  • USA BBQ Workshop
  • Open Vuur Workshop Malmann Style Argentijns
  • BBQ Vis Workshop
  • Japanse BBQ Workshop
  • BBQ & Bier BBQ Workshop

 

Een ding is in ieder geval zeker: of je nou een beginnend grillmaster bent of een ervaren pro, wij garanderen je dat je tijdens de onze barbecue workshops altijd iets nieuws leert. Daarbij is een middag buiten barbecueën samen met vrienden, familie of collega’s een ervaring die je niet wilt missen. 

 

Geef een barbecue workshop cadeau!

De barbecue workshops van Smokey Basterds kun je ook cadeau geven. Op de website kun je zelf kiezen hoeveel je op de cadeaubon wilt zetten voor de barbecue workshop. Deze kun je vervolgens in een stoere houten kist gevuld met barbecuekruiden laten bezorgen bij de ontvanger of bij jou thuis zodat deze vervolgens zelf kunt geven. Op de cadeaubon staat een code, deze kan gebruikt worden wanneer de ontvanger zijn of haar ultieme barbecue workshop uitgekozen heeft.

 

Wil je meer weten over onze barbecue workshops, de locaties of over de barbecue recepten? Bekijk dan onze workshoppagina.  

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »