Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Hannah, 1 maart 2022

Leer koken als een pro tijdens een van onze barbecue workshops

Heb je altijd al willen leren hoe je het meeste uit je Smoker, Braai of Yakinuku kunt halen? Dan zijn de verschillende soorten BBQ workshops van Smokey Basterds iets voor jou. Ja je leest het goed, wij bieden verschillende soorten workshops aan die je leren barbecueën als een pro. Lees hier alles over onze BBQ workshops. 

 

De barbecue workshops van Smokey Basterds

De barbecue workshops van Smokey Basterds zijn een unieke beleving voor iedereen die van barbecueën houdt. Tijdens een van onze barbecue workshops leer je verschillende barbecuetechnieken, recepten en werken met verschillende soorten barbecues. De barbecue workshops worden op maat gemaakt, wat onze workshops zelfs voor de ervaren barbecue chef nog een leuke uitdaging maakt. Je kunt je zowel in je eentje als met een groep aanmelden voor een barbecue workshop, denk bijvoorbeeld aan een teambuilding event, vrijgezellenfeest of familiedag. 

 

Onze BBQ workshops starten rond 13:00 uur. Tijdens de workshop maken we zo’n 10 tot 15 verschillende recepten met de groep. Je kunt dus zelf kiezen wat je wilt leren maken die dag, inclusief de verschillende technieken die bij de verschillende recepten komen kijken. Daarbij zijn tijdens onze barbecue workshops alle materialen van Smokey Basterds vrij om te gebruiken. 

 

Altijd al eens los willen gaan met een Green Egg, fire pit of smoker? Dit is je kans.

 

De verschillende soorten BBQ workshops

De barbecue workshops zijn het hele jaar door te volgen. Per seizoen hebben we verschillende soorten barbecue workshops, elk met complimenterende recepten en ingrediënten. Je kunt bij de barbecue workshops zien op welke locaties wij allemaal masterclasses geven. Hieronder alvast een selectie:

 

De Smokey Basterds Voorjaars BBQ workshop

De koude voorjaarsmaanden zijn het uitgelegen moment om te gaan barbecueën. Met de winterzon op je gezicht ga je samen met andere deelnemers aan de slag met heerlijke voorjaarsproducten. Denk aan asperges, belly on the bone, beef hammer, jonge aardappelen en meer. Wie kunnen we lekker maken met deze workshop?

 

Voor de exoten onder ons: de Smokey Basterds Wild BBQ Workshop 

Zuid Afrikaanse braai, Australische BBQ worst en verschillende soorten wildvlees, om maar iets te noemen. Allemaal komen deze recepten tijdens de Wild barbecue workshop voorbij. Voor de BBQ liefhebbers die toe zijn aan een uitdaging of graag met exotischer vlees willen leren koken is deze barbecue workshop eentje die je niet wilt missen! 

 

Leer culinaire hoogstandjes bereiden tijdens de Japanse BBQ workshop 

Japan staat bekend om haar keuken. Waar je misschien in de eerste instantie denkt aan gerechten zoals sushi en sashimi blinken japanners ook nog uit in iets anders: Barbecueën en grillen. Tijdens deze BBQ workshop leer je alles over de verschillende Japanse BBQ technieken terwijl je kookt op onze Yakiniku shichirin’s en Kamado’s. Fijnproever? Dan is deze barbecue workshop iets voor jou. 

 

Geef een BBQ workshop cadeau!

We kunnen het bijna niet geloven, maar ben je zelf niet zo’n barbecue liefhebber? Of ken je iemand die de BBQ lifestyle helemaal omarmd heeft? Onze barbecue workshops kun je ook cadeau geven. Verras je beste vriend, collega, vader of kennis met een middag vol gezelligheid, lekker eten en nieuwe BBQ recepten om te leren! Waar wacht je nog op?

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »