Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Wesley, 5 april 2022

BBQ Vlees Kopen? Zoek Niet Verder!

Op zoek naar heerlijk BBQ vlees? Zoek niet verder dan Smokey Basterds! Wij verkopen een divers scala aan BBQ vleespakketten, die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een kleine of een grote menigte te eten geeft, bij ons ben je gedekt. Bovendien is ons vlees is altijd vers en heerlijk. Wij bieden een snelle thuisbezorging voor al onze klanten aan, zodat je direct van je BBQ vlees kunt genieten zonder het comfort van je eigen huis te hoeven verlaten! Smokey Basterds heeft alles wat je nodig hebt om van iedere cookout een succes te maken, waaronder kwaliteitsvlees dat zeker in de smaak zal vallen bij elke menigte.

Of je nu een klein pakje vlees zoekt om een paar vrienden te voeden of een grote schotel om een feest mee te vullen, bij ons ben je aan het juiste adres. En ons vlees is altijd vers en gekoeld - perfect voor het maken van die sappige hamburgers en ribbetjes!

BBQ Vleespakketten

Bij Smokey Basterds zijn we er trots op om de online slager te zijn voor veeleisende vleesliefhebbers binnen Nederland. Wij bieden een breed scala aan vleespakketten aan voor alle budgetten en smaken. Van een eenvoudige biefstuk en kip pakketten tot meer exotische opties zoals wild zwijn en kangoeroe. Ons team van deskundige slagers selecteert met de hand alleen de beste stukken vlees. Of u nu een barbecue in de achtertuin organiseert of gewoon op zoek bent naar een probleemloze dineroptie. Onze thuisbezorgservice maakt het gemakkelijk om het hele jaar door van ons heerlijke vlees te genieten.

Gekoeld verzenden

Kies voor onze thuisbezorging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf sjouwen van alles. Wij verzenden namelijk al onze vleespakketten binnen 24 uur in Nederland en gekoeld. Onze bestellingen worden binnen 24 uur verzonden. De bestellingen zijn goed verpakt in piepschuim dozen met coolpack, die het vlees koel houden gedurende het transport.

Loop je tegen problemen aan met je bestelling? Wij zijn altijd bereikbaar via onze WhatsApp. Met onze jarenlange BBQ-ervaring garanderen wij dat uw bestelling op tijd en in perfecte staat geleverd wordt! Onze vleeswaren zijn een geweldige aanvulling op elke maaltijd, en we zijn trots op het aanbieden van de meest verse, hoogste kwaliteit product mogelijk te maken.

Laat je inspireren door Smokey Basterds 

Begin vandaag nog met jouw barbecue avontuur bij Smokey Basterds. Wij zijn de online shop voor alles wat met barbecue te maken heeft en bieden een grote verscheidenheid aan producten van je favoriete barbecue merken. Of je nu op zoek bent naar bbq accessoires of de meest exclusieve keramische barbecues. Wij hebben wat jij nodig hebt om je volgende barbecue tot een succes te maken.

Laat je inspireren door onze selectie producten en kies de perfecte aanvulling voor uw buitenkeuken. Met Smokey Basterds is het beginnen van uw barbecue avontuur gemakkelijk en leuk.

Dus wacht niet langer, bestel vandaag nog uw favoriete bbq-producten op www.smokeybasterds.nl.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »