Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 19 december 2021

Speenvarken racks met rode chimichurri

Speenvarken racks

 

Marinade:

4 tenen knoflook

4 ansjovis

Halve bos peterselie blaadjes gehakt

2 eetlepels kappertjes

2 eetlepel rode wijn azijn

2 eetlepel olijfolie

Blaadjes 10 takjes tijm fijn gehakt

Blaadjes 6 takjes rozemarijn fijngehakt

½ theelepel kochakaru

 

Deze garen we reverse sear

Green Egg indirect op 110 graden

En halen een kern van 58 graden

 

 

Daarna grillen we rack af tot 62 graden en serveren deze met de Rode Chimichurrie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rode Chimmichurri:

2 rode paprika

7 tenen knoflook

1 ½ theelepel kochakaru

1 ½  theelepel Chipottle flakes

1/4 bos koriander

½ bos bieslook

Hand vol peterselie blaadjes

120 gram Italiaanse tomaat uit blik

1 eetlepel verse fijngehakte  oregano blaadjes

60 ml rode wijn azijn

80 ml olijfolie

Zout en zwarte peper

 

Rooster de paprika zwart tussen de kolen en haal het vel eraf

Snijd fijn:

Paprika

Knoflook

Koriander

Tomaat uit blik

Meng met elkaar en voeg alle kruiden, olie en azijn toe.

 

Kijk even naar de dikte van de Chimmichurri. Eventueel wat olijfolie en azijn toevoegen voor de juiste dikte te bereiken. De grote van de tomaat kan nog weleens verschillen

Even lekker de smaken in late trekken.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »