Events & Festivals

Events & Festivals

Events & Festivals

Onze passie voor BBQ'en is heel breed! Van het verzorgen van bedrijfsfeesten en evenementen tot grote festivals en team building workshops op locatie. Wij vinden het geweldig om bij te dragen aan het succes dat u uit uw event wilt halen.

Evenementen:

De Smokey Basterd’s zijn op vele festivals graag geziene deelnemers aan de Food invulling. We staan met regelmaat op grote events in Nederland en Belgie.

Denk aan Mysteryland, Welcome tot he Future, Defcon, Rollende keukens, BBQ & Foodtruck festival, festival Druif

Ook op dit soort evenementen willen we graag de kwaliteit neer zetten waar we iedere dag ons hard voor inzetten. Dus ook op dit soort festivals mag je de BBQ items verwachten zoals je deze kent van ons.

Op festivals staan wij vaak met onze foodtruck en combineren we de Amerikaanse BBQ keuken ( Texas ) met die van Jamaica en Zuid Amerika zoals Brazilië, Argentinië en het Caribisch gebied.

Zo kun je ons tegenkomen met onze Jamaicaanse spareribs niet met barbecue saus maar met Jamaicaanse kruiden en een glaze gemaakt van verse mango, passievrucht en rode peper.

Ook is een item van ons in trek de Cubano; een Hoagie Roll ( broodje ) metPulled Pork, warme beenham, Cheddar kaas, augurk en mosterd. Deze doen we even tussen de Plancha ( grill ) lekker totdat de kaas gesmolten is en het broodje goudbruin is.

Ook hebben we Saucage sandwich. Onze zelf gemaakte Cheddar en Jalapeno worst gemaakt van Brisket en Chuckroll.

Hier doen we een saus van Cheddar en Jalapeno op een sliert van onze Smokey Basterd’s BBQ saus.

Ook hebben wij Texas Ribs bij ons, Mojo zalm, Brisket, Short Ribs, en ook gaan we soms naar de Oosters keuken zoals Korean BBQ. Een hardloper van ons in de Bavette in de Kalbi van Roy Choi en dit samen met kimchi.

Naast dat we deze gave festivals mogen doen, hebben we jaarlijks ook heel veel zakelijk events van 20 tot 2500 gasten.

Hier creëren wij hele stoere settingen, wij beschikken over diverse maten stretch tenten, deze geven gelijk een hele gave sfeer. Wij kleden deze aan op verschillende manieren, van houten vloeren met gedekte tafels met linnen en luxe stoelen tot een setting met rook, vuur, strobalen en picknick banken.

Door dit grote contrast kunnen wij iedere setting neerzetten die bij de gevraagde events passen.

Tijdens dit soort events hebben wij verschillende BBQ pits opgezet. De gasten kunnen heerlijk langs de foodtrucks en de BBQ pits waar we bij elke pit en truck een signatuur gerecht bereiden.

Om een beeld te vormen serveren we vanuit een truck de Cubano, de anter onze burger, onze raw Meat & Fish bar etc.

Heerlijk informeel borrelen en dineren.

Maar je kan er ook voor kiezen dat we de gerechten bereiden en uitserveren aan tafel. Naast dat barbecueën informeel kan zijn is het ook een echte kooktechniek waar we culinaire hoogstandjes mee kunnen creëren.

Onze amuse Oester met Hog Butter, kreeft met Jalapeno dip en limoenmayonaise, Dry Aged entrecote met bearnaisesaus saus, langoustine met vanille en grapefruit en u kunt het zo gek maken als u zelf wilt van burgers tot kaviaar.

Dit soort events kunnen het mogelijk maken doelstellingen te bereiken die anders niet gehaald zouden worden.

Een presentatie tussen de bomen in de natuur maakt een informatieve bijeenkomst ineens bijzonder en de moeite waar om bij te wonen. Ook hier kunt u beschikken over alle gewenste elektronica, podia, schermen, lichten en alle ander audio visuele apparatuur.

Wilt u meer informatie mail ons op [email protected] of bel 06-13507577

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 83654624 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur