Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 15 juni 2020

Bruiloften

Bruiloften:

Zoals ieder bruidspaar ben je opzoek naar jullie ideale dag. Vanaf aankomst van jullie gasten tot aan een geweldig feest met DJ. Echter is 'eten' wat ons betreft het allerbelangrijkste van deze dag. Wij vinden het dan ook een grote eer wanneer wij gevraagd worden om mee te denken met een huwelijksdag.

Naast onze passie voor BBQ’en hebben wij ook een guilty pleasure voor chocolade. Wij maken de gaafste taarten, desserts en bonbons.

Dus ook spetterende bruidstaarten.

Wij kunnen midden in de natuur een opstelling realiseren in alle sferen en kleuren voor de ceremonie.  Na de ceremonie kunnen we heerlijke bites serveren tot aan de het diner.

Wij entertainen uw gasten tot u terug bent van de fotoshoot en vanuit daar lekker kunt aanschuiven.

Hoe u uw avond ook voor u ziet wij kunnen deze realiseren. Van luxe tot stoer en van stoer topure eenvoud.

Wij passen ons concept aan naar uw wens. Dat maakt het voor ons heel uitdagend om de bruiloft persoonlijk naar jullie wensen in te vullen.

Standaard menu’s werken wij niet mee. Samen gaan we kijken naar de gerechten die u lekker vind en gerechten waarvan u weet dat we uw gasten culinair kunnen verwennen.

We kunnen het diner uitserveren, of in buffet vorm maar de meest gekozen optie is toch wel de foodmarket.

Een mooie setting met een wijnbar, bier bar, Gin & Tonic bar, onze waterbar en diverse foodtrucks en barbecue pits met heerlijke gerechten die we samen hebben uitgezocht. Van biefstuk tot onze Caribean Kokosnoot; gevuld met bbq mais, jerk chicken, creme van zoute aardappel, yoghurt en jalapeno met een grote toef kokosschuim met een bite.

Onze raw fish & Meat bar is altijd een hit:

  • T-Bone steak
  • Dry Aged entrecote
  • Rib-Eye
  • Porterhouwse
  • Cote de boeuf
  • Spareribs
  • Shortribs
  • Brisket
  • Chuckroll
  • Lamsrack
  • Lamsfilet

En voor de vis: oesters, kreeft, langoustine, mosselen, kabeljauw, tonijn, gamba’s, haring, paling, Hollandse garnalen en nog veel meer.

 

Als desserts:

Guilty Pleasure shakes, tiramisu, ’s mores sticky pudding, salted caramel creme brulee, oreo cheesecake, New York Cheesecake, passion pannacotta, Red Velvet cake, merengue en noem maar op.

Verder kunnen we de locatie aankleden met sfeervolle verlichting, vuurkorven om lekker tijdens de zonsondergang de marshmallows erbij te pakken.

Heerlijk genieten van elkaar rondom een vuurschaal, kortom we gaan voor gezelligheid, lekker eten, en het maken van hele bijzondere herinneringen.

Wilt u dit ook neem contact met ons op: Onno Pel 06-13507577 of mail naar [email protected]

Vraag nu een offerte aan!

 

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »