Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Door Onno Pel, 17 juli 2020

Zeebaars van de BBQ

Zeebaars

 

4 stuks

1 citroen

1 limoen

3 takjes rozemarijn

3 takjes tijm

 

Zeebaars; de buiken schoonspoelen en beginnen met:

  • Zeebaars buik in zouten en peperen
  • Vullen met de kruiden en de citroen en limoen in halve plakjes snijden
  • Maak de zeebaars dicht met rollade touw’

 

Wrijf de zeebaars in met olijfolie en zeezout

Smeer het rooster van de bbq in met olie

 

Duur; ongeveer 3 minuten op gesloten kamado

Draai om en nog 3 minuten op de andere kant

 

Daarna heerlijk genieten, door deze techniek kun je het visje goed garen zonder dat het droog wordt

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »