Zeebaars van de BBQ

Zeebaars van de BBQ

Zeebaars in zijn geheel van de BBQ! Simpel maar heel lekker!

Zeebaars

 

4 stuks

1 citroen

1 limoen

3 takjes rozemarijn

3 takjes tijm

 

Zeebaars; de buiken schoonspoelen en beginnen met:

  • Zeebaars buik in zouten en peperen
  • Vullen met de kruiden en de citroen en limoen in halve plakjes snijden
  • Maak de zeebaars dicht met rollade touw’

 

Wrijf de zeebaars in met olijfolie en zeezout

Smeer het rooster van de bbq in met olie

 

Duur; ongeveer 3 minuten op gesloten kamado

Draai om en nog 3 minuten op de andere kant

 

Daarna heerlijk genieten, door deze techniek kun je het visje goed garen zonder dat het droog wordt

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur