Wildstoof

Wildstoof

Wildstoof met vijgen en cranberry's

Wildstoof met vijgen cranberries

 

2,5 kg wildpoulet in brunoise ( blokjes ) 1cm bij 1cm gesneden

 

1 prei brunoise

1 winterpeen brunoise

¼ knolselderij brunoise

2 sjalotten brunoise

¼ bs bladpeterselie

 

1 ltr rode wijn

4/8 ontbijtkoek plakken

1 jeneverbes

1 kruidnagel

1 laurierblad

1 foelie

500 gram vijgen

500 gram cranberries

 

Wild poulet vlees controleren op dezelfde grote anders even gelijk snijden, even aanzetten in de boter, de groenten en kruiden tot aan de bladpeterselie toevoegen en aanbakken. Afblussen met wijn en de kruiden toevoegen.

4 uur laten pruttelen op het vuur.

Op smaak maken met peper en zout.

Kruidkoek toevoegen, om de stoof dikker te maken (binden)

Dan de cranberry's en de vijgen erbij dit 30 minuten laten mee verwarmen en dan lekker eten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur