Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Door Onno Pel, 30 september 2020

Wildstoof

Wildstoof met vijgen cranberries

 

2,5 kg wildpoulet in brunoise ( blokjes ) 1cm bij 1cm gesneden

 

1 prei brunoise

1 winterpeen brunoise

¼ knolselderij brunoise

2 sjalotten brunoise

¼ bs bladpeterselie

 

1 ltr rode wijn

4/8 ontbijtkoek plakken

1 jeneverbes

1 kruidnagel

1 laurierblad

1 foelie

500 gram vijgen

500 gram cranberries

 

Wild poulet vlees controleren op dezelfde grote anders even gelijk snijden, even aanzetten in de boter, de groenten en kruiden tot aan de bladpeterselie toevoegen en aanbakken. Afblussen met wijn en de kruiden toevoegen.

4 uur laten pruttelen op het vuur.

Op smaak maken met peper en zout.

Kruidkoek toevoegen, om de stoof dikker te maken (binden)

Dan de cranberry's en de vijgen erbij dit 30 minuten laten mee verwarmen en dan lekker eten!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »