Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 17 augustus 2020

Wilde perziken met drop en vanille ijs

Wilde perziken & Drop met vanille ijs

Ingrediënten:

200 gram Napoleon Dropballen

200 gram water

1 kilo rijpe wilde (platte) perziken

Roomboter

 

De perziken gaan we snijden in 4 a 5 parten

De dropballen zetten we op het vuur in een pan met water 200 gram dropballen en 200 gram water.

De dropballen rustig laten smelten op een niet te hoog vuur.

Zet een skillet op de vuur en wacht tot deze goed heet is. Doe de roomboter in de pan en zet de perzik goed aan en voeg een lepel dropsiroop toe, blijf dit karamelliseren.

Blijf ook goed proeven dat er een zachte drop smaak ontstaat in combinatie met de perzik.

Is ongeveer tussen de 8-10 eetlepels siroop. Karameliseer de perziken en wacht tot ze lekker warm en gaar zijn.

Vanuit daar de perziken in een kom en serveren met een bol vanille ijs.

De dropsmaak houden wij op deze manier in balans maar zet gerust de siroop op tafel voor degene die meer wilt.

 

Bekijk in onze video hoe eenvoudig je dit heerlijke dessert kunt maken.

Heb je ingrediënten nodig kijk gerust op onze site, wij hebben verse perziken, vlees vis en meer...

Of kom een keer naar 1 van onze BBQ workshops!

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »