Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 11 januari 2021

Stoof van fazant en wilde eend

Fazant en Eend au vin

Ganzenvet ( om de eenden in te bakken in de pan)

2 eendenbouten

2 fazanten bouten gepeesd

Ras el Hanout

900 gram kidney beans

4 uien grof gehakt

1/2 bos salie

3 laurier blaadjes

3 takken rozemarijn

1 rode peper grof gehakt

3 takken tijm

1 kg tros tomaat mini

1.5 citroenen

1 liter gevogelte gereduceerde bouillon

0.5 liter witte wijn

 

Laat het vet smelten in de pan. Breng de bouten op smaak met ras el hanout

Bak de eenden bouten goud bruin

Voeg de ui en de peper toe en zet dit goed aan in de pan.

Voeg daarna alle ingrediënten toe behalve de bonen.

Zorg dat je met de gevogeltebouillon alle ingrediënten net onder hebt staan.

De pan moet niet te laag hangen je moet stoven en niet hard koken.

Laat alles 3,5 uur gaar stoven.

 

De laatste 30 minuten gaan de bonen mee in de pan. Maak alles op smaak met peper en zout en eet de bout uit de pan met oerbrood.

( geen deksel erop )

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »