S'mores Cake
S’mores cake
500 gr boter
250 gr pure chocolade
200 gr witte chocolade
220 gr gezeefde bloem
8 eieren
600 gram suiker
150 gram marshmallows mini
Vanille stokje 1x
Skillet beboteren en bebloemen
Boter, vanille en alleen de PURE CHOCOLADE au bain-marie verwarmen
Eieren en suiker warm in elkaar opslaan en dan net zo lang kloppen tot het koud wordt.
Bloem mengen met eiermengsel en boter chocolade mengsel met elkaar mengen als laatste de witte chocolade calets erdoor spatelen.
Afbakken op 180 graden indirect garen, ongeveer 15-20 minuten
Daarna de skillet bedekken met marshmallows ( goed in de cake drukken) en afbakken tot de marshmallows gesmolten zijn en de cake half gaar is ( 15-20 minuten ) af en toe checken met een saté prikker hoever de cake is.
Tips: skillet tot 2/3 vullen
Marshmallows echt goed in de cake duwen door het krokante laagje heen.
Cake regelmatig checken hij mag niet helemaal gaar zijn. Op de ene bbq gaat het sneller dan de andere.