Smokey's Caramel & Cream Bourbon

Smokey's Caramel & Cream Bourbon

Een heerlijk opwarmer tijdens het winterse BBQ'en.......

Smokey Basterd’s C&C Bourbon

400 gram basterdsuiker donker

40 ml water

225 ml Jack Daniels

200 gr boter koud in blokjes

500 ml slagroom

200 ml volle melk

1 snufje zeezout

1 shot rum ( 55ml )

 

Doe de suiker en het water in een pan en verwarm deze tot de suiker karamelliseert.

Voeg beetje bij beetje de boter toe. Blus de karamel met de Jack Daniel’s

Voeg de room, melk  toe en als laatste de rum toe

Vlak voor het serveren de saus nog even opwarmen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur