Skillet met aardappel, wildworst, bacon en Raclette kaas Geplaatst op 9 September 2020 Door Onno Pel 0 De lekkerste skillet schotel die je ooit gemaakt hebt! Skillet aardappel ratatouille & Raclette met Bacon en wildworst & raclette 750 gram aardappelen gemixt gekookt 750 gram pompoen in beetgare blokjes 225 gram gesneden bacon 200 gram gesneden wildworst 3 rode uien in grove stukken 2.5 blaadjes foelie 2.5 blaadjes laurier 300 gram crème fraiche Tabasco 1.5 eetlepel gemalen tijm 500 gram in mooie plakken raclette kaas Bereid deze in de skillet: boter in de pan en het spek, worst en ui aanbakken in de boter tot ze mooi gekleurd zijn. Voeg de tijm, laurier en foelie toe. Blus af met een scheutje witte wijn Voeg de crème fraiche toe en maak op smaak met de tabasco en wat zout als nodig is. Meng de aardappelen en de pompoen erdoor. Bedek de pan af met de raclette kaas en bak deze op 180 graden tot de kaas gesmolten is en mooi bruin van kleur is.