Skillet met aardappel, wildworst, bacon en Raclette kaas

  • Geplaatst op
  • Door Onno Pel
  • 0
Skillet met aardappel, wildworst, bacon en Raclette kaas

De lekkerste skillet schotel die je ooit gemaakt hebt!

Skillet aardappel ratatouille & Raclette met Bacon en wildworst & raclette

 

750 gram aardappelen gemixt gekookt

750 gram pompoen in beetgare blokjes

225 gram gesneden bacon

200 gram gesneden wildworst

3 rode uien in grove stukken

2.5 blaadjes foelie

2.5 blaadjes laurier

300 gram crème fraiche

Tabasco

1.5 eetlepel gemalen tijm

500 gram in mooie plakken raclette kaas

 

Bereid deze in de skillet: boter in de pan en het spek, worst en ui aanbakken in de boter tot ze mooi gekleurd zijn. Voeg de tijm, laurier en foelie toe.

Blus af met een scheutje witte wijn

Voeg de crème fraiche toe en maak op smaak met de tabasco en wat zout als nodig is.

Meng de aardappelen en de pompoen erdoor.

Bedek de pan af met de raclette kaas en bak deze op 180 graden tot de kaas gesmolten is en mooi bruin van kleur is.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur