Short Ribs ( Roy Choi Style ) Geplaatst op 3 Juni 2020 Door Onno Pel 0 We kennen allemaal de Short Ribs uit de bekende BBQ boeken. Dit recept is van een Koreaanse foodtruck Chef. Koreaanse smaken, Amerikaanse smokers en een bizar lekker smaak! Short Ribs Kalbi met Kimchi Short Ribs gezaagd 24 uur marineren in de kalbi 4-6 uur smoken Afgrillen en moppen Kimchi Als eerste: Chinese kool bladeren wassen en 30 minuten in gezout water leggen 130 gr Kochakaru 150 gram uien wit 350 ml Kombucha 15 tenen knoflook 86 gr gemalen gember 6 gr zout 70 ml fishsaus 30 ml oestersaus 30 ml rijstazijn Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien Kalbi 1 ui 4 bosui 150 gram knoflook 2 kiwi 240 ml soy saus light 240 ml jus vers 120 ml Mirin 60 ml rode wijn 120 ml sesamolie 50 gram suiker 22 gram sesamzaad Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien De shortrib minimaal 48 in de kalbi laten marineren Daarna op de smoker 6-8 uur 120 graden Daarna afgrillen en serveren met kimchi