Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 3 juni 2020

Short Ribs ( Roy Choi Style )

Short Ribs Kalbi met Kimchi

 

Short Ribs gezaagd

24 uur marineren in de kalbi

4-6 uur smoken

Afgrillen en moppen

 

Kimchi

Als eerste:

Chinese kool bladeren wassen en 30 minuten in gezout water leggen

 

130 gr Kochakaru

150 gram uien wit

350 ml Kombucha

15 tenen knoflook

86 gr gemalen gember

6 gr zout

70 ml fishsaus

30 ml oestersaus

30 ml rijstazijn

Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien

 

Kalbi

1 ui

4 bosui

150 gram knoflook

2 kiwi

240 ml soy saus light

240 ml jus vers

120 ml Mirin

60 ml rode wijn

120 ml sesamolie

50 gram suiker

22 gram sesamzaad

 

Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien

 

De shortrib minimaal 48 in de kalbi laten marineren

Daarna op de smoker 6-8 uur 120 graden tot een kern van 90 graden

Daarna afgrillen en moppen met de kalbi dan lekker serveren met kimchi

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »