Roodbaars ingepakt met Pancetta en een Korean Dip
Roodbaars ingepakt in Panchetta
Breng de filet op smaak met peper en gerookt zout
Roodbaars filet inpakken met Pancetta, laat deze lekker dun snijden. Hoe fijner gesneden hoe fijner de smaak van het gerecht.
Garen in de smoker of indirect tot een kern van 50 graden. Keteltemperatuur max 110 graden.
Ondertussen maken we de dip:
Korean dip:
30 ml oestersaus
30 gr Lee Kum Chili Garlic saus
15 ml chili olie
30 ml vissaus
15 ml chipotle tabasco
30 gram rijstazijn
6 teentjes knoflook
30 ml verse jus
25 gram suiker
20 gram kochukaru
30 ml soy saus light
½ jalapeno peper
60 gram basilicumblaadjes gehakt
6 gram korianderblaadjes gehakt
1 gehakte sereh Stengel
1/8 ui in stukken
1 bosui in stukken
20 gram sesamzaad
60 ml sesamolie
15 gr Sriracha
Alles in de blender en helemaal glad draaien.
Vis in stukjes snijden, leuk presenteren met wat prikker en laat je gasten heerlijk dippen in de Korean Dip
Mocht je ingrediënten zoeken? Kijk op onze site. Waar wij mee koken kun je natuurlijk ook bestellen.
Heb je vragen over het recept of kom je er niet uit. mail ons op [email protected] of app ons!