Roodbaars ingepakt met Pancetta en een Korean Dip

Roodbaars ingepakt met Pancetta en een Korean Dip

Een heel spannend gerecht, mooi smaak van de vis en het zoutige van de Pancetta en dat met een knaller van Korean Dip

Roodbaars ingepakt in Panchetta

Breng de filet op smaak met peper en gerookt zout

Roodbaars filet inpakken met Pancetta, laat deze lekker dun snijden. Hoe fijner gesneden hoe fijner de smaak van het gerecht.

Garen in de smoker of indirect tot een kern van 50 graden. Keteltemperatuur max 110 graden.

 

Ondertussen maken we de dip:

 

Korean dip:

30 ml oestersaus

30 gr Lee Kum Chili Garlic saus

15 ml chili olie

30 ml vissaus

15 ml chipotle tabasco

30 gram rijstazijn

6 teentjes knoflook

30 ml verse jus

25 gram suiker

20 gram kochukaru

30 ml soy saus light

½ jalapeno peper

60 gram basilicumblaadjes gehakt

6 gram korianderblaadjes gehakt

1 gehakte sereh Stengel

1/8 ui in stukken

1 bosui in stukken

20 gram sesamzaad

60 ml sesamolie

15 gr Sriracha

 

Alles in de blender en helemaal glad draaien.

Vis in stukjes snijden, leuk presenteren met wat prikker en laat je gasten heerlijk dippen in de Korean Dip

 

Mocht je ingrediënten zoeken? Kijk op onze site. Waar wij mee koken kun je natuurlijk ook bestellen.

Heb je vragen over het recept of kom je er niet uit. mail ons op [email protected] of app ons!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur