Road Kill kwartel

Road Kill kwartel

Road kill kwartel met blueberry & gin jam

Kwartel van de grill ( 4 stuks )

 

Deze kwartel gaan we vlinderen en garen op de Bruutgrill

 

Bij de kwartel knippen we de ruggengraat eruit en vouwen we ze open.

De kwartel gaan we rubben met onze gevogelte rub zowel de binnen als buitenkant.

 

Hierbij gaan we een jam maken van gin en bosbessen

 

Gin & Bosbessen Jam

 

75 ml RX Gin

4 blaadjes gelatine

300 gram bosbessen ( diepvries )

225 gram suiker

Zeezout

2 x Kaneel

10 x Jenever bes

5 x Kruidnagel

 

Doe de gelatine wellen in een bakje koud water.

Doe alle andere ingrediënten in een pan en breng al roerend aan de kook.

Voeg de gelatine toe en laat afkoelen.

De jam kun je met een lepel doorroeren als deze opgesteven is tot jam.

 

Kerntemperatuur kwartel:

66 graden en even lekker laten rusten na garing.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur