Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 11 januari 2021

Road Kill kwartel

Kwartel van de grill ( 4 stuks )

 

Deze kwartel gaan we vlinderen en garen op de Bruutgrill

 

Bij de kwartel knippen we de ruggengraat eruit en vouwen we ze open.

De kwartel gaan we rubben met onze gevogelte rub zowel de binnen als buitenkant.

 

Hierbij gaan we een jam maken van gin en bosbessen

 

Gin & Bosbessen Jam

 

75 ml RX Gin

4 blaadjes gelatine

300 gram bosbessen ( diepvries )

225 gram suiker

Zeezout

2 x Kaneel

10 x Jenever bes

5 x Kruidnagel

 

Doe de gelatine wellen in een bakje koud water.

Doe alle andere ingrediënten in een pan en breng al roerend aan de kook.

Voeg de gelatine toe en laat afkoelen.

De jam kun je met een lepel doorroeren als deze opgesteven is tot jam.

 

Kerntemperatuur kwartel:

66 graden en even lekker laten rusten na garing.

 

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »