Pompoen Caveman Style met Geitenkaas en Golden Syrup
Pompoen Caveman Style met Geitenkaas en Golden Syrup
Caveman style betekent eigenlijk garen tussen de kolen.
Maak met je aspook ruimte tussen de kolen en leg de pompoen er in zijn geheel tussen.
Een flespompoen van 1 kg doet er ongeveer 1.5 uur over, maar controleer de gaarheid altijd even,
ga nooit op tijd af met koken want dit is en blijft een indicatie.
( check het bv door in de pompoen te prikken met een satéprikker )
Als de pompoen gaar is, gaan we de pompoen in de lengte doorsnijden en de zaadjes eruit halen met een lepel. De pompoen is wat zachter en verdeel de pompoen in de schil zo dat er een mooie geul ontstaat.
Doe nu wat ras el hanout op de pompoen en Golden Syrup.
Snijd een mooie gerijpte geitenkaas is plakken en leg deze boven de geul in de pompoen.
Doe ook op de geitenkaas wat Ras el Hanout en Golden Syrup
Gratineer de pompoen even op een rooster in de BBQ tot de geitenkaas mooi smelt en gegratineerd is.
Op ons youtube kanaal kun je de bereiding zien en stap voor stap volgen op beeld.
Tevens in onze winkel is alles verkrijgbaar wat je nodig hebt.