Pastinaken van de BBQ met Salsa Verde

  • Geplaatst op
  • Door Onno Pel
  • 0
Pastinaken van de BBQ met Salsa Verde

Pastinaken van de BBQ met onze versie van Salsa Verde. Genieten van het seizoen!

Pastinaken van de BBQ

Pastinaken koken in water tot ze zacht/beetgaar zijn.

Doorsnijden in 4 parten en op de werkbank even laten afkoelen.

 

In de tussentijd de salsa verde maken:

 

Salsa verde:

60 ml mirin

125 ml rijstazijn

4 takken muntblaadjes gehakt

6 takken korianderblaadjes gehakt

2 takken basilicumblaadjes

2 takken bladpeterselie blaadjes gehakt

3 knoflooktenen

1 st jalapeno

1 st Habanero lemon

2 tomatillos

1x Sap en ceste van limoen

2 eetlepels sesamzaadjes

125 ml koolzaadolie

125 ml olijfolie

½ avocado

Zout &peper

 

Alles in de blender doen en glad draaien. Op smaak maken met peper en zout.

 

Pastinaken grillen en als ze heet zijn op het bord met de salsa verde erover en erbij.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur