Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Door Onno Pel, 9 september 2020

Pastinaken van de BBQ met Salsa Verde

Pastinaken van de BBQ

Pastinaken koken in water tot ze zacht/beetgaar zijn.

Doorsnijden in 4 parten en op de werkbank even laten afkoelen.

 

In de tussentijd de salsa verde maken:

 

Salsa verde:

60 ml mirin

125 ml rijstazijn

4 takken muntblaadjes gehakt

6 takken korianderblaadjes gehakt

2 takken basilicumblaadjes

2 takken bladpeterselie blaadjes gehakt

3 knoflooktenen

1 st jalapeno

1 st Habanero lemon

2 tomatillos

1x Sap en ceste van limoen

2 eetlepels sesamzaadjes

125 ml koolzaadolie

125 ml olijfolie

½ avocado

Zout &peper

 

Alles in de blender doen en glad draaien. Op smaak maken met peper en zout.

 

Pastinaken grillen en als ze heet zijn op het bord met de salsa verde erover en erbij.

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »