Kimchi maken

Kimchi maken

Recept om zelf kimchi te maken

Kimchi

 

Chinese kool bladeren in grove stukken snijden.

Wassen in koud water en 30 minuten in gezout ( verhouding 60 gram zeezout op 1 liter water) water leggen.

Daarna uit laten lekken op een vergiet.

 

Ingrediënten Kimchi pasta:

130 gr Kochakaru

150 gram uien wit

200 ml Kombucha

15 tenen knoflook

86 gr gemalen gember

6 gr zout

70 ml fishsaus

30 ml oestersaus

30 ml rijstazijn

 

Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien tot het een gladde massa is.

 

Zie ons filmpje je hebt niet alle kimchi paste nodig. ( Pasta is voor 4-6 chinese kolen ) Maar je kunt de paste goed bewaren en is ook lekker als smaakmaker.

 

Let wel op het originele recept is eigenlijk met 250 kochakaru. ( mocht iemand dit aankunnen )

 

Zie hieronder de instructie video:

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »