Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
0
0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Door Onno Pel, 18 april 2020

Kimchi maken

Kimchi

 

Chinese kool bladeren in grove stukken snijden.

Wassen in koud water en 30 minuten in gezout ( verhouding 60 gram zeezout op 1 liter water) water leggen.

Daarna uit laten lekken op een vergiet.

 

Ingrediënten Kimchi pasta:

130 gr Kochakaru

150 gram uien wit

200 ml Kombucha

15 tenen knoflook

86 gr gemalen gember

6 gr zout

70 ml fishsaus

30 ml oestersaus

30 ml rijstazijn

 

Alle ingrediënten in de Magimix en doordraaien tot het een gladde massa is.

 

Zie ons filmpje je hebt niet alle kimchi paste nodig. ( Pasta is voor 4-6 chinese kolen ) Maar je kunt de paste goed bewaren en is ook lekker als smaakmaker.

 

Let wel op het originele recept is eigenlijk met 250 kochakaru. ( mocht iemand dit aankunnen )

 

Zie hieronder de instructie video:

 

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »