Ganzenborsten warm roken

Ganzenborsten warm roken

Mooie bereiding van ganzenborsten, warm gerookt...

Ganzenborst roken

 

2 ganzenborsten

 

Pekel:

3 jeneverbes gekneusd

1 laurier

2 kruidnagel

6 venkelzaadjes gekneusd

1 foelie

1 liter water ( 500 ml water en 500 gr ijsblokjes )

25 gram zout

25 gram colorosso

1 theelepel bruine basterd suiker

 

Alle ingrediënten aan de kook brengen. Na het koken van het vuur halen en de ijsblokjes erin doen, pekel laten afkoelen, borsten 6 uur in de pekel en daarna 30 minuten drogen en deppen.

Garen in de smoker op 90 graden tot een kern temperatuur van 58 graden

Snijden op de snijmachine.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur