Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 11 januari 2021

Ganzenborsten warm roken

Ganzenborst roken

 

2 ganzenborsten

 

Pekel:

3 jeneverbes gekneusd

1 laurier

2 kruidnagel

6 venkelzaadjes gekneusd

1 foelie

1 liter water ( 500 ml water en 500 gr ijsblokjes )

25 gram zout

25 gram colorosso

1 theelepel bruine basterd suiker

 

Alle ingrediënten aan de kook brengen. Na het koken van het vuur halen en de ijsblokjes erin doen, pekel laten afkoelen, borsten 6 uur in de pekel en daarna 30 minuten drogen en deppen.

Garen in de smoker op 90 graden tot een kern temperatuur van 58 graden

Snijden op de snijmachine.

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »