Côtes de Boeuf Drunk & Dirty Style Geplaatst op 31 Mei 2020 Door Onno Pel 0 De Côtes de Boeuf krijgt met deze Drunk & Dirty marinade een echte umami smaak! Zelfs tonen van Dry Aged komen in deze smaken naar voren. Côtes de Boeuf ( ribstuk ) Drunk & Dirty ( 3 -4 uur bereidingstijd ) Vlees gaan we opbinden met opbind touw tot mooie ronde vorm. Hierdoor kun je het stuk vlees gelijkmatig goed garen. Als eerste de marinade maken: Minimaal 2 uur marineren in: 500 ml soy light 250 ml water 250 ml bourbon 60 ml Worcester saus 35 gram bruine suiker 5 gram gemalen gember 4 grote knoflook teentjes Leg het vlees minimaal 2-4 uur in de marinade niet langer. Haal het vlees uit de marinade. Côtes de boeuf grillen en in blijven kwasten met de kwast Garen tot 50 graden, inpakken en laten rusten minimaal 10 minuten Wil je zien hoe wij deze Côtes de Boeuf bereiden check ons youtube kanaal op de video onder dit recept.