Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 31 mei 2020

Côtes de Boeuf Drunk & Dirty Style

Côtes de Boeuf ( ribstuk ) Drunk & Dirty ( 3 -4 uur bereidingstijd )

Vlees gaan we opbinden met opbind touw tot mooie ronde vorm. Hierdoor kun je het stuk vlees gelijkmatig goed garen.

 

Als eerste de marinade maken:

 

Minimaal 2 uur marineren in:

500 ml soy light

250 ml water

250 ml bourbon

60 ml Worcester saus

35 gram bruine suiker

5 gram gemalen gember

4 grote knoflook teentjes

 

Leg het vlees minimaal 2-4 uur in de marinade niet langer.

 

Haal het vlees uit de marinade.

Côtes de boeuf grillen en in blijven kwasten met de kwast

Garen tot 50 graden, inpakken en laten rusten minimaal 10 minuten

 

Wil je zien hoe wij deze Côtes de Boeuf bereiden check ons youtube kanaal op de video onder dit recept.

 

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »