Côtes de Boeuf Drunk & Dirty Style

Côtes de Boeuf Drunk & Dirty Style

De Côtes de Boeuf krijgt met deze Drunk & Dirty marinade een echte umami smaak! Zelfs tonen van Dry Aged komen in deze smaken naar voren.

Côtes de Boeuf ( ribstuk ) Drunk & Dirty ( 3 -4 uur bereidingstijd )

Vlees gaan we opbinden met opbind touw tot mooie ronde vorm. Hierdoor kun je het stuk vlees gelijkmatig goed garen.

 

Als eerste de marinade maken:

 

Minimaal 2 uur marineren in:

500 ml soy light

250 ml water

250 ml bourbon

60 ml Worcester saus

35 gram bruine suiker

5 gram gemalen gember

4 grote knoflook teentjes

 

Leg het vlees minimaal 2-4 uur in de marinade niet langer.

 

Haal het vlees uit de marinade.

Côtes de boeuf grillen en in blijven kwasten met de kwast

Garen tot 50 graden, inpakken en laten rusten minimaal 10 minuten

 

Wil je zien hoe wij deze Côtes de Boeuf bereiden check ons youtube kanaal op de video onder dit recept.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 13507577 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur