Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Door Onno Pel, 5 september 2020

Chimi-fish-churri

Chimi (Fish) Churri

 

Een fris pittige en kruidige saus/dip

 

Deze versie op de Chimichurri kan bij vlees maar is gemaakt om juist vis een hele gave smaak mee te geven.

 

Ingrediënten:

4 eetlepels yuzu

4 eetlepels Saké

1 bos koriander ( 70 gram )

1 bos peterselie ( 70 gram )

4 bosui

1 ui

50 gram Okinawa spinazie

2 gram Hoja Santa

100 ml olijolie

4 tenen knoflook

3 eetlepels sushi azijn

1 peper naar keuze kies je eigen pittigheid. Wij hebben deze met de Lemon Harbanero gedaan

Zeezout

 

Voorbereiden: Pak de keukenmachine.

 

Hak de kruiden met steel koriander & peterselie, de bosui, ui en spinazie in grove stukken

Doe verder op het zeezout na alle ingrediënten in de keukenmachine en draai de chimichurri niet te fijn, maar wel mooi tot een kruidenpasta.

 

Maak de chimichurri op smaak met zeezout.

 

Dit is erg lekker bij vis, wij hebben deze versie van de chimichurri al geprobeerd met zalm, tonijn, gamba’s, kreeft en schol.

 

 

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »