Bizon & Caveman Style Pumpkin
Bizon ( pepper crusted )
Kneus de vier seizoen peper in de vijzel en vijzel deze even grof, niet te fijn.
Haal de randen van het vlees door de peper, zodat er aan de rand een mooie korst ontstaat.
Zet de BBQ op 130 graden indirect.
Gaar de bizon tot 45 graden.
Haal de bizon van de grill en haal het hitte schild weg en breng de temperatuur naar 180 graden
Grill de bizon af op de BBQ en gaar tot 52 graden.
Pumpkin Cave man style
Wij garen de flespompoen tussen de kolen. (Caveman style techniek).
Wij pakken de pompoen in met folie en leggen deze tussen de kolen, ongeveer 2 uur en regelmatig draaien, is belangrijk. Wanneer deze gaar is door de helft snijden ( in de lengte )
De zaden eruit halen met een lepel.
Vul de pompoen met gebrokkelde gerijpte geitenkaas
Even terug op de BBQ tot de kaas gratineert.
Serveren met honing en Ras el Hanout.