Australian Pickled Beets

Australian Pickled Beets

Een super lekker item voor op een burger of misschien lekker in een side dish of als salade! Lekker is wel deze van te voren te maken!

Australian Pickled Beets:

 

2 bietjes ( gekookt )

 

Alles voor in de pan:

1 kaneel stok

90 ml water

½ theelepel chiliflakes ( Gochugaru ) te bestellen in de webshop

Daun Salam ( soort laurier )

2 kruidnagels

1 lepel mosterdzaadjes

Zeezout

170 ml witte wijn azijn

65 gram suiker

 

Alles voor in de pan op het vuur zetten en aan de kook brengen. Als het kookt 5 minuten koken

 

Ondertussen snijd je de bietjes in plakjes of blokken/parten.

Het ligt eraan waarvoor je deze gaat gebruiken. Op een burger zoals wij dat doen is een plak handig, maar als je ze voor een salade of ander gerecht gebruikt snijd ze dan in de vorm die daar handig voor is. Doe de bietjes in de wekpot en giet het mengsel uit de pan erop. Ook de kruiden en laat dit minimaal 4 dagen trekken voordat je de bietjes gebruikt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smokey Basterds alles voor professionele thuis bbq

Adres Smokey Basterds Amsterdam
Contact +31 6 83654624 [email protected] Werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur