Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 8 juni 2020

Apple Jack & Rum Jalapenos

Apple Jack & Rum Jalapenos:

 

Snijden:

10 jalapenos

2 x knoflook teen smashed

 

In de pan:

120 ml appelcider azijn

120 ml water

2 eetlepel Golden Syrup

Zout

1 shot met 50% rum en 50% Jack Daniels Apple

 

Naast de knoflook, doe dan bovenstaande ingrediënten in een pan, als laatste de golden syrup en laat deze lepel in de pan zitten, zodat alle syrup tijdens het verwarmen eraf loopt.

 

Breng de pan met alle ingrediënten aan de kook en kook deze 5 minuten.

 

Snijd de jalapenos in plakjes niet te dun, denk aan 2-3 mm, en doe deze in de wekpot 0,5l

 

Doe de knoflook teen even in heet water, dan valt het velletje er bijna af.

Plet de knoflook onder je mes of een pan en snijd deze in 2 stukjes, en ook deze gaan de wekpot in.

Als de pan 5 minuten heeft gekookt, giet je dit heet in de wekpot. De jalapenos houden een lekkere bite zo.

 

Laat deze minimaal 7 dagen in de koelkast staan voordat je deze gaat gebruiken. Dan zitten de smaken er lekker in.

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »