Collectie
Coquilles gegratineerd met boter van kimchi en miso voor een heerlijke Oriëntaalse twist. Volledig voorbereidt alleen o...
Coquilles gegratineerd me...
BBQ Workshop Japans 2025
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Japanse BBQ technieken.
We gebruiken hie...
BBQ Workshop Japans 2025
...
Rib-eye is een bekend stuk vlees, wel is het zo dat men dit te vaak nog per 200 gram bereidt! Wij raden aan een kilo in ...
Rib-eye is een bekend stu...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
BBQ Flavour Accessoire Houtskool Briquettes Quick Koko Stuks ruick ick Koko 4 Koko
BBQ Flavour Accessoire Ho...
Het vlees is de grove kant van de rib-eye met het rib eraan. Dit zorgt voor sensatie op de BBQ. Stoer, groot en erg lekk...
Het vlees is de grove kan...
Italiaanse carpaccio van rund, pijnboompitten, pesto, Parmezaanse kaas, tomaat, rode ui en krokante ui.
Per persoon t...
Italiaanse carpaccio van ...
Noordzee krab (groot) heel levend, pantser en scharen, 400-700gr
Noordzee krab (groot) hee...
Geniet van meer dan 20 gerechten met bijpassende speciaal bieren, geniet van een heerlijk seizoens producten op de BBQ...
Geniet van meer dan 20 ge...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...
Coquilles Saint Jacques Coquilles in schelp, Noorwegen
Coquilles Saint Jacques C...
Ingrediënten: geitenlamsvlees, glucosestroop, water, zout, suiker, gehydroliseerd SOJA en maiseiwit, kleurstof (E150C)
Ingrediënten: geitenlams...
Wil je iemand de geboekte workshop cadeau geven bestel deze box mee.. Wij maken er een mooi cadeau van.
Wil je iemand de geboekte...
BBQ Accessoire Kamado 13" Compact Bakplaat
BBQ Accessoire Kamado 13"...
Santa Maria Grill compleet met oliedrum, kolenbak en santa maria top
Santa Maria Grill complee...