Collectie
BBQ Workshop Japans 2025
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Japanse BBQ technieken.
We gebruiken hie...
BBQ Workshop Japans 2025
...
Een culinaire reis door de BBQ landen van Afrika, USA, de Oosterse wereld, Zuid Amerika en Europa, puur en eerlijke gere...
Een culinaire reis door d...
Zeelands Roem mosselen super MSC
Zeelands Roem mosselen su...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Langoustines dagvers Noorwegen 7-12
Langoustines dagvers Noor...
Voor 2025 hebben we onze USA BBQ Editie weer voorzien van nieuwe recepten en vol met nieuwe BBQ inspiratie!
Wat staat e...
Voor 2025 hebben we onze ...
Stretchtent 10 bij 20 meter licht grijs
Stretchtent 10 bij 20 met...
Rib-eye is een bekend stuk vlees, wel is het zo dat men dit te vaak nog per 200 gram bereidt! Wij raden aan een kilo in ...
Rib-eye is een bekend stu...
Ultieme Vlees BBQ Workshop 2025
Dit is de BBQ Workshop voor de echte vleesliefhebber, in deze BBQ workshop komen ruim...
Ultieme Vlees BBQ Worksho...
ECHT® Expert Houtskool is gemaakt van Steeneik uit Spanje en speciaal voor de horeca keuken. Omdat de eisen van een che...
ECHT® Expert Houtskool i...
Voor 2025 hebben we onze USA BBQ Editie weer voorzien van nieuwe recepten en vol met nieuwe BBQ inspiratie!
Wat staat e...
Voor 2025 hebben we onze ...
Filet aan het stuk van het Iberische varken. Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwaliteit dankzij het klimaat, d...
Filet aan het stuk van he...
Elandvlees is niet enkel een topper voor tijdens de eindejaarperiode, maar ook voor meer zomerse recepten en op de barbe...
Elandvlees is niet enkel ...
ECHT® Briketten 8kg. Gegarandeerd gemaakt van hoogwaardige houtskool van écht hout uit FSC® gecertificeerde bossen. B...
ECHT® Briketten 8kg. Geg...
Wij maken onze eigen Andouille Saucages op "New Orelans"recept, heerlijke kruiden en buikspek.
Wij maken onze eigen Ando...
Onze digitale workshop vouchers zijn de perfecte manier om te leren barbecueën als een pro! Je kunt je voucher inwissel...
Onze digitale workshop vo...
Het vlees is erg smaakvol en heel populair in de Argentijnse en de Zuid Amerikaanse BBQ keukens.
Door de ligging in het...
Het vlees is erg smaakvol...