Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Door Onno Pel, 22 september 2021

Catering

Catering

Hierbij een impressie van onze catering:

 

 

Rook, Vuur, BBQ’s, Smokers en fun!

 

Bedrijfsfeest:

Met Smokey Basterd’s is alles behalve standaard. De setting die wij creëren is uniek en waarom?

Onze locaties zijn buitenlocaties, grote open en gesloten stretchtenten waar we een stoere, warme, gezellige en een uniek feest/event neer kunnen zetten.

 

Stoere banken, strobalen, vuurkorven, BBQ’s, Smoker en Asado’s zorgen ervoor dat u omringt wordt door BBQ Pits. Iedereen kan de pitmasters op de handen kijken hoe ze de culinaire bbq creaties bereiden. De BBQ’s stelen de show en af en toe wilt er zelfs iemand de Tomahawk omdraaien of op de foto met 1 van de Grills. En bij ons kan dat. Lekker meedoen, kijken en vragen alles mag.

 

Met onze partners kunnen wij het entertainment invullen op maat met artiesten, DJ’s en beschikken we over alle mogelijke audioapparatuur die nodig kan zijn.

 

Wij werken met volledige BBQ gerechten, dus niet alleen een burger of een worstje, maar juist een smaakexplosie. Onze Jamaican Kokosnoot bijvoorbeeld, gevuld met Jamaicaanse Jerk Chicken, mais van de smoker met gerookte roomboter, zoet aardappelmousseline met jalapeno en yoghurt en een schuim op de noot van kokos, citroengras en gevogelte bouillon. Of onze Korean BBQ bavette 36 uur gemarineerd in de kalbi met lontong en kimchi.

Onze nieuwe BBQ met de worst van brisket, chuckroll en Cheddar in een hoagie roll met zoet zuren kool, bacon en Cheddar Jalapeno saus.

Onze Heart Attack Burgers van 1300 gram, Drunk & Dirty Cote de Boeuff, maar ook heerlijke vis gerechten. Oesters met Hogg Butter, warm gerookte zalm met Mojo of vegetarische gerechten zoals skillet schotels, pastinaken met salsa verde, Caveman style pompoen met Ras el Hanoit, honing en geitenkaas.

Desserts: Sticky S’mores chocolate cake, pannacotta met gerookte melk en sinaasappel.

En natuurlijk kan alles op maat worden ingevuld.

 

Vraag hier een offerte aan of gewoon wat extra informatie

<div class="powr-form-builder" id="a1e18928_1643644864"></div><script src="https://www.powr.io/powr.js?platform=html"></script>

 

Bruiloft

Geen standaard bruiloft?

Denk aan een ontvangst ergens midden in het bos, een locatie voor de borrel, een unieke locatie voor het diner en een feest onder de sterren. Het gevoel van luxe, foodfestival, warmte, sfeer en samen genieten van een onvergetelijke avond. Dat is in een vogelvlucht een bruiloft van Smokey Basterd’s.

Op locatie komen de hapjes van de BBQ. Het diner geserveerd aan tafel of lekker zelf ophalen bij 1 van de foodtrucks of BBQ pits.

 

Wij willen dat de gasten van jouw bruiloft er over 10 jaar nog aan terug denken. Zo bijzonder hoort het te zijn, een bruiloft.

 

De sfeer, de locatie, de invulling gaan we samen bepalen en bedenken. En met het eten kan het niet op! Of het nu herkenbare gerechten moeten zijn of dat het kreeft, oesters, tournedos wordt of gewoon onze ribs of de Heart Attack burger van 1300 gram. Jullie kiezen.

 

Wil je meer informatie? Klik hiernaast op chatbot om een (zakelijke) offerte aan te vragen

 

Baby Showers / Baby Party / Viering

Het zijn bijzondere momenten, maar vaak ben je ook de gastheer en gastvrouw. Wil je het wel maar twijfel je? Laat ons het doen, wij verzorgen alles.

Iedereen wordt ontvangen, voorzien van een drankje en een hapje.

Van eenvoudig tot uitgebreid vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij beschikken over verschillende borrel & bites arrangementen, walking dinners, buffetten, luncharrangementen en meer..

 

Geniet nog even voordat de slapeloze nachten beginnen.

Of

Na alle luiers en slapeloze nachten even zelf ontspannen en genieten van een belangrijke dag zonder deze zelf te verzorgen.

 

Workshops bij ons of op locatie:

Naast dat je natuurlijk van harte welkom bent op 1 van onze BBQ locatie, komen we ook graag naar je toe.

Wij zijn met onze BBQ pit volledig mobiel en hebben de mogelijkheid een geweldige setting neer te zetten op locaties bij jou in de buurt of op het bedrijf.

De invulling van de workshop bespreken we samen zodat we bij kunnen dragen aan bijvoorbeeld een teambuilding BBQ, een gezellig diner en borrel waarbij je lekker zelf ook wat mag en kan doen op de BBQ. Maar ook een volledige workshop. de tijdsduur, gerechten en invulling van de dag zijn uiteraard samen te bespreken en in te vullen.

Laten we samen een super mooie herinnering maken! Klik hiernaast op de chatbot om een offerte aan te vragen.

 

Festivals

Van kleinschalig festivals tot festivals van 60.000 festival bezoekers.

Met ons op jouw festival krijg je een echte BBQ ervaring erbij. Gave stands, grote BBQ’s en een unieke sfeer.

 

Naast de sfeer gaan wij voor de beste kwaliteit, waar je vaak ziet dat de kwaliteit bij grote festivals achteruit gaat, willen wij juist ook op grote aantallen dezelfde kwaliteit realiseren als op kleinschalige festivals.

Onze pitmasters gaan tot het uiterste, maar realiseren dat onze kwaliteit hetzelfde blijft, wij snel kunnen serveren, ons aanpassen aan het festival. Maar we blijven ons assortiment aanbieden van goede burgers tot short ribs, brisket, pulled pork, Jalapeno worsten, BBQ salad bowls en meer…

Ook op een festival moet het perfect zijn. Net als onze hygiëne heel belangrijk en hoog gewaardeerd door de VWA.

Waar hebben we zoal gestaan:

Mystery Land

Welcome to the Future

Defcon

Eten op Rolletjes

Druif wijnfestival

Rubberboot festival

Muziekids Hilversum

 

Ga jij een festival organiseren?

Het belangrijkste is dat je kunt vertrouwen op je partners. Wij maken goede afspraken, zorgen voor tevreden festivalgangers, voldoende gerechten en voorraad en een goed hygiëne!

<div class="powr-form-builder" id="a1e18928_1643644864"></div><script src="https://www.powr.io/powr.js?platform=html"></script>

Reacties

  • Door Onno Pel, 22 september 2021

    Goedemiddag, naar wat voor baan ben je opzoek?

  • Door Onno Pel, 22 september 2021

    Beste Willem, wij hebben geprobeerd u een mail te sturen maar uw icloud mail houdt onze mail tegen. Kunnen wij u op een ander mail adres een email sturen?

  • Door Onno Pel, 22 september 2021

    Dat is vreemd onder welke naam staat de reservering, dan kijken wij het even na voor u.

  • Door Onno Pel, 22 september 2021

    Tuurlijk gaan we verzorgen. Alvast dank Onno

  • Door Yorick van Ingen, 22 september 2021

    Wij willen graag een offerte ontvangen voor een catering van 45 man. Het feest vind plaats in Zeddam in de Achterhoek. Het betreft een bruiloft. De datum van het feest is 22-07-2022. Graag horen wij van jullie. <br />
    <br />
    ...

  • Door Jacqueline, 22 september 2021

    Hallo ik heb een workshop besteld voor 20 september en ook betaald voor 6 personen maar hebben nog niks gehoord groetjes Jacqueline

  • Door Thierry de Buysere, 22 september 2021

    Beste, doen jullie ook bruiloften in België? Het zou gaan om een klein bruiloft in Mechelen in onze tuin voor 40-45 mensen op 19/09

    Dank u wel

Laat een reactie achter

* Verplicht veld
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »