Collectie
Het betreft Japanse coquilles en zijn een terug gekoeld product. Deze zijn heel goed van kwaliteit maar kunnen niet meer...
Het betreft Japanse coqui...
Varkensfilet aan 1 stuk. Lekker mager varkensvlees. Goed te gebruiken op de grill en op de BBQ, bijvoorbeeld als rollade...
Varkensfilet aan 1 stuk. ...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
New York Cheesecake, origineel recept uit de oven, geen koude bereiding van cheesecake
Doorsnede 20 cm
New York Cheesecake, orig...
Geef een workshop cadeau en laat de gelukkige zelf een datum kiezen
Geef een workshop cadeau ...
Dutch Oven Braadpan Gietijzer met Grill Deksel Ovaal 9 Liter
Dutch Oven Braadpan Gieti...
Hoe smaakt een hapje van een van de oudste dieren op aarde (krokodillen zijn er al 65 miljoen jaar)? Wel, verrassend vee...
Hoe smaakt een hapje van ...
Lams schouder is heerlijk om low & slow te bereiden. En juist met het been erin want dit geeft zoveel extra smaak.
Lams schouder is heerlijk...
De roodbaars heel met kop is ontschubd en uitgehaald (ontdaan van ingewanden)
De roodbaars heel met kop...
Zalm zijde per stuk te bestellen. 1 stuk is ongeveer 1750 gram
Zalm zijde per stuk te be...
BBQ Workshop Japans
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Japanse BBQ technieken.
We gebruiken hiervoo...
BBQ Workshop Japans
T...
Voor 2026 hebben we onze USA BBQ Editie weer voorzien van nieuwe recepten en vol met nieuwe BBQ inspiratie!
Wat staat e...
Voor 2026 hebben we onze ...
Geef een workshop cadeau en laat de gelukkige zelf een datum kiezen
Geef een workshop cadeau ...
Yakiniku Shichirin is de nieuwste trend op bbq gebied. Verfijnd bbq'en op deze Japanse tafelbbq. Bekijk snel het product...
Yakiniku Shichirin is de ...
Het zeer lekkere vlees van topkwaliteit van struisvogel is intussen ingeburgerd in vele keukens. Struisvogelvlees is uit...
Het zeer lekkere vlees va...
De chuck-eye is het favoriete stuk van Perry! Hij maakt er van alles van, zijn worsten, gewoon op de grill, dry agen en ...
De chuck-eye is het favor...

















