Collectie
De Yakinuku steak wordt gesneden uit de Chuck Rib. Deze is geweldig om te gebruiken op Nigiri sushi. Leg de Yakinuk op d...
De Yakinuku steak wordt g...
Wil je iemand de geboekte workshop cadeau geven bestel deze box mee.. Wij maken er een mooi cadeau van.
Wil je iemand de geboekte...
Ganzenvet is het uitgesmolten onderhuidse vet van gemeste ganzen. Ganzenvet geeft uw gerecht bijzonder veel smaak.
Ganzenvet is het uitgesmo...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Bresaola is aan de lucht gedroogd, gezouten rundvlees dat twee of drie maanden heeft gerijpt totdat het hard wordt en ee...
Bresaola is aan de lucht ...
Olitalia Olijfolie met chili extra vierge
Flesje 250 ml
Olitalia Olijfolie met ch...
Kamado BBQ Workshop 2025
Een workshop vol prachtige gerechten en heel veel BBQ technieken die we toepassen op de Kama...
Kamado BBQ Workshop 2025
...
Makreelfilet Ambachtelijk warm gerookt, zonder vel
Makreelfilet Ambachtelijk...
Lardo is een mooi en duurzaam product om bijvoorbeeld de worst sappiger te maken of te verwerken in onze Fatty van Ree
Lardo is een mooi en duur...
Borrel Box Deluxe bestaat uit: fles Bubbels, Fles Rosé Port, fles rode wijn, 2 speciaal bieren, oude kaas, truffel wors...
Borrel Box Deluxe bestaat...
De rug met wervels en lange schone beenderen van het Iberische varken. Het Ibérico varkensvlees heeft een unieke kwalit...
De rug met wervels en lan...
Flying Goose Chilisaus Sriracha geel 455 ml
Flying Goose Chilisaus Sr...
Kippendijen vlees heerlijk voor op de bbq of voor saté!
Kippendijen vlees heerlij...
Ossenhaas niet schoon ongeveer 2000 gram, De ossenhaas staat ook bekend als het stuk waar men de tournedos en de Chateau...
Ossenhaas niet schoon ong...