Collectie
De Sockeye zalm wordt in het wild gevangen voor de kust van west-Canada en Alaska en in de riviermondingen daarvan. De f...
De Sockeye zalm wordt in ...
Een hele gave set van 4 steakmessen ontworpen en getatoeëerd door Henk Schiffmacher.
Een hele gave set van 4 s...
De welbekende spare ribs maar dan niet van een varken maar van een wild zwijn die geleefd heeft in de vrije natuur. Dit ...
De welbekende spare ribs ...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
De Yakinuku steak wordt gesneden uit de Chuck Rib. Deze is geweldig om te gebruiken op Nigiri sushi. Leg de Yakinuk op d...
De Yakinuku steak wordt g...
De Yakatori bars van YAKINIKU zijn ideaal te combineren met de rechthoekige variant van de Shichirin. Het grillen met de...
De Yakatori bars van YAKI...
Olitalia Olijfolie met chili extra vierge
Flesje 250 ml
Olitalia Olijfolie met ch...
Dit is een heel mooi stuks voor op een grote BBQ of smoker!
Dit is een heel mooi stuk...
Kamelenvlees heeft veel weg van rundvlees, maar is zuiverder, lichter van kleur en heeft een wat zoetere smaak.
Kamelenvlees heeft veel w...
Lamsracks of te wel de koteletten is genieten gegarandeerd! Gedoseerd met vet maar genoeg voor heel veel smaak.
Lamsracks of te wel de ko...
Ultieme Vlees BBQ Workshop 2025
Dit is de BBQ Workshop voor de echte vleesliefhebber, in deze BBQ workshop komen ruim...
Ultieme Vlees BBQ Worksho...
Zwart Rösle Houtskoolbarbecue
Zwart Rösle Houtskoolbar...
Makreelfilet Ambachtelijk warm gerookt, zonder vel
Makreelfilet Ambachtelijk...