Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Tomahawk Kameel ( 800 - 1000 gram )

Productomschrijving
Tomahawk van kameel Gewicht: 800-1000 gram   Label:   Herkomst   Recept: van de grill/smoker   Omschrijving: Het vlees van de kameel is mooi vet dooraderd en smaakt als een kruising tussen rund en lam maar met een hint van exotisch. Het vlees is zuiver, lichter van kleur dan rund en iets zoeter in de smaak. De kamelen komen uit Aust...

Tomahawk van kameel

Gewicht: 800-1000 gram

 

Label:

 

Herkomst

 

Recept: van de grill/smoker

 

Omschrijving:

Het vlees van de kameel is mooi vet dooraderd en smaakt als een kruising tussen rund en lam maar met een hint van exotisch.

Het vlees is zuiver, lichter van kleur dan rund en iets zoeter in de smaak.

De kamelen komen uit Australie. Daar leven ze in het wil en zijn ze uitgegroeid tot een ware plaag voor de lokale boeren. Ooit als cadeau gekregen maar door gebrek aan natuurlijke vijanden een serieus probleem. Daarom wordt er op hun gejaagd en dat het vlees verwerkt wordt in burgers en andere  vleesproducten.

 

Recept:

Check Smokey Basterd’s de recepten blogs. Wij doen hem lekker op de grill en even in smoker.

Kern van 48 graden en ruim een kwartier tot 20 minuten laten rusten. Peper en zout erbij en klaar.

Geniet van de bijzondere smaak. Gebruik de eerste keer geen kruiden, sauzen etc. Dit is echt leuk om een keer te proberen als BBQ liefhebber die eens opzoek is naar iets anders.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Tomahawk Kameel ( 800 - 1000 gram )
Tomahawk Kameel ( 800 - 1000 gram )

Tomahawk Kameel...

Tomahawk Kameel...

Niet op voorraad
€54,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »