Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Short Ribs ( +/-2 kilo )

Short Ribs ( +/-2 kilo )
Productomschrijving
Short Ribs:   Gewicht: per stuk ongeveer 1.7 kilo   Herkomst: Australie   Label: duurzaam   Recept: Koreaanse wijze met Kalbi     Omschrijving Veelal bekend als de ribs van het rund. De meeste bereiden dit op de Amerikaanse wijze. Low and Slow! Ook voor ons is het een klassieker maar je kan er meer mee. In onze filmpjes kun je zie...

Short Ribs:

 

Gewicht: per stuk ongeveer 1.7 kilo

 

Herkomst: Australie

 

Label: duurzaam

 

Recept: Koreaanse wijze met Kalbi

 

 

Omschrijving

Veelal bekend als de ribs van het rund. De meeste bereiden dit op de Amerikaanse wijze. Low and Slow! Ook voor ons is het een klassieker maar je kan er meer mee. In onze filmpjes kun je zien dat wij deze variant maken op Koreaanse wijze, anders gezaagd en volledig anders bereidt.

1 van de koningsstukken van de BBQ!

Diepvries

 

Bereiding:

Tip rub het vlees 48 uur van te voren, gaar het stuk op 100 graden tot 65 graden. Pak het vlees in met slagerspapier en geen folie. Je wilt niet gaan stoven. Gaar het door tot 90 graden en laat de ribs minimaal 20 minuten rusten in gepakt en wij doen het ook in een handdoek

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Paul op 28 Oktober 2021
    Al een feest om bereiden, de barbecue aan, Low and Slow
Schrijf je eigen review

Previously viewed

Short Ribs ( +/-2  kilo )
Short Ribs ( +/-2 kilo )

Veelal bekend als de ribs van het ...

Veelal bekend als de ri...

Op voorraad
€74,64 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »