Kamado :Big Green Egg"Barbecue Workshop Groningen
Kamado “Green Egg” workshop
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Kamado, wij koken ruim 25 gerechten met elkaar van deze BBQ. Je leert de BBQ optimaal te gebruiken. Waar we normaal niet ingaan op de verbranding, opstarten en gebruik zullen wij in deze workshop ook het een en ander toelichten over hoe deze te gebruiken en een aantal praktische tips & tricks.
Deze workshop is niet specifiek voor beginners maar we behandelen alles wat te maken heeft tot de Kamado. Dus heb je net een kamado gekocht of wil je er een gaan aanschaffen? Tijdens deze workshop laten we alles zien waar deze BBQ’s tot in staat zijn. Van low & Slow tot grillen, direct, indirect, pizza’s en brood bakken en nog veel meer…
En we gaan natuurlijk lekker aan de BBQ! Wat staat er op de planning?
Ontvangst vanaf 12:30 uur
Start: 13:00 uur
Einde: vanaf 18:00 uur
Wat gaan we oa. maken:
USA Spare Ribs 4 verschillende bereidingen
Buffalo style Chicken wings
Breadpudding met Bourbon & Caramel
Smoked Salmon met Cuban Mojo
Gepofte rode ui, paprika en gerookte biet met Jalapeno dip
Bread uit de Dutch Oven
Pittige pesto
Salie boter
Flamkuchen met pulled pork
BBQ Apple Pie
Rootbeer cake met frosting
Raclette & Andouille skillet
Oesters Hog Butter
Stout pork belly
Pizza BBQ Style
Sweet potatoes mash met Bone Marrow
Piri piri gamba’s met Japanse Noodles
Beercan USA Chicken Style
Tomahawk Chimmichurri
Drunk & Dirty Cotes de Boeuf
Italian Bavette roll
Yakitory chicken
Gevulde courgette
Gumbo
Andouille saucages
Prijs: €99,50 per persoon ( drankjes zijn niet inbegrepen )
Tijdens deze workshop gaan we aan ...
Tijdens deze workshop g...
Overige categorieën in Workshops
Kamado :Big Green Egg"Barbecue Workshop Groningen
Kamado “Green Egg” workshop
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Kamado, wij koken ruim 25 gerechten met elkaar van deze BBQ. Je leert de BBQ optimaal te gebruiken. Waar we normaal niet ingaan op de verbranding, opstarten en gebruik zullen wij in deze workshop ook het een en ander toelichten over hoe deze te gebruiken en een aantal praktische tips & tricks.
Deze workshop is niet specifiek voor beginners maar we behandelen alles wat te maken heeft tot de Kamado. Dus heb je net een kamado gekocht of wil je er een gaan aanschaffen? Tijdens deze workshop laten we alles zien waar deze BBQ’s tot in staat zijn. Van low & Slow tot grillen, direct, indirect, pizza’s en brood bakken en nog veel meer…
En we gaan natuurlijk lekker aan de BBQ! Wat staat er op de planning?
Ontvangst vanaf 12:30 uur
Start: 13:00 uur
Einde: vanaf 18:00 uur
Wat gaan we oa. maken:
USA Spare Ribs 4 verschillende bereidingen
Buffalo style Chicken wings
Breadpudding met Bourbon & Caramel
Smoked Salmon met Cuban Mojo
Gepofte rode ui, paprika en gerookte biet met Jalapeno dip
Bread uit de Dutch Oven
Pittige pesto
Salie boter
Flamkuchen met pulled pork
BBQ Apple Pie
Rootbeer cake met frosting
Raclette & Andouille skillet
Oesters Hog Butter
Stout pork belly
Pizza BBQ Style
Sweet potatoes mash met Bone Marrow
Piri piri gamba’s met Japanse Noodles
Beercan USA Chicken Style
Tomahawk Chimmichurri
Drunk & Dirty Cotes de Boeuf
Italian Bavette roll
Yakitory chicken
Gevulde courgette
Gumbo
Andouille saucages
Prijs: €99,50 per persoon ( drankjes zijn niet inbegrepen )
