Ultiem BBQ Weekend Low & Slow
Ultieme Low & Slow BBQ Weekend
Dit is een BBQ workshop weekend! We beginnen op vrijdagavond en eindigen op zondag en je zal aan de night shift moeten!
Een te gek weekend voor de echte BBQ liefhebber. Die helemaal opgaat in Low & Slow.
Ontvangst: 18:00 uur vrijdagavond, start diner 19:00 uur
Einde zondagmiddag uiterlijk 13.00 uur.
Ja! Inderdaad met deze workshop gaan we de nacht door, maar er is natuurlijk ook tijd om even wat slaap te pakken.
Het weekend staat in het teken van Low & Slow USA & onze signatuur gerechten we moeten ook door de nacht aan de BBQ, maar dit doen we met elkaar, dus we kunnen heerlijk genieten, BBQ’en, slapen en vooral heel erg genieten van eten en gezelligheid met een drankje.
We beginnen op vrijdag met een Ultiem USA diner vanaf onze Smoker & Mallmann Circle of Fire BBQ kooi. Vanaf hier komen verschillende Amerikaanse vis- en vleesklassiekers, net als toffe groenten, aardappel gerechten en desserts.
Zaterdagochtend gaan we om 9:30 even lekker met elkaar licht ontbijten en gaan we aansluitend starten met de BBQ Workshop.
Tijdens dit weekend maken we alle Noord-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse Low & Slow gerechten. En omdat we ook echt het vuur de hele nacht aanhouden, bereiden jullie dus echt alle Amerikaanse & Argentijnse showtoppers zelf.
In de avond maken wij een kampvuur van de BBQ kooi en genieten wij van toffe gerechten en veel gezelligheid.
Voor dit weekend hebben we een tal aan smokers paraat staan. Maar ook de Circle of Fire, Santa Maria grills, Parilla's en open vuur.
Bij deze workshop zit de Tent/Camper plaats (de tent/camper moet je dus nog zelf regelen) voor 2 nachten, het ontbijt (zaterdag en zondagochtend), vrijdagavond diner en de workshop en alle gerechten inclusief. Het enige wat er nog bij komt zijn de genuttigde drankjes gedurende het weekend.
Menu vrijdag avond:
Amuse: Smokey's BBQ frikandel & kaviaar
*
Met fenegriek gerookte zalm
*
Brisket Syle Kalfswangen
*
Whiskey & Rum pudding
Wat staat erop het menu:
Buffalo Chicken Burger
Varken aan de Asado
Brisket Texas Style
Lam uit de pitsmoker
Short Ribs
New Orleans Spare ribs
Boston Butt ( pulled pork )
Rootbeer cake & Amarene kersen
Stout Buikspek
USA T-Bone
Beef Wellington
Oesters Hog Butter
Spicy Chicken Wings
Trapistenbier & Kabeljauw
Ultieme New York Hot Dog
Tomahawk chimmichurri
Warm gerookte zalm van de smoker
Fatty van reebout
Breakfast:
Bacon Cinamon Rolls
Fried eggs
Chipolata suacages
Cold smoked salmon
Roasted coffee
Chocolat croissants
Dit is een impressie waar we dit weekend mee willen gaan knallen, we maken alles samen, en nee, we hebben geen werkdruk, want we hebben 2 dagen de tijd.
We gaan niet alleen heel hard bbq'en, maar ook heel veel genieten, wij kijken uit naar dit weekend met jullie. Ik ( Onno ) en Perry zullen deze workshop geven en als extra krijgen jullie een gesigneerd kookboek van ons mee naar huis.
Schrijf je nu in, want we doen dit maar 1 keer in 2025
Prijs vanaf € 399.00 per persoon. Voor nu betaald u 99,00 aan om de reservering mee te bevestigen.
Inclusief:
1 x Ultiem USA Menu 4 gangen
2 dagen BBQ workshop (dit is dus de hele dag ook het eten) zaterdag en zondag
2 x Tent of Camper plaats
2 x Ontbijt
1 x gesigneerd BBQ kookboek
Exclusief: genuttigde dranken en verblijfsbijdrage ( 1,85 p.p.p.n )
Ultieme Low & Slow BBQ Workshop ...
Ultieme Low & Slow BBQ ...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Overige categorieën in Workshops
Ultiem BBQ Weekend Low & Slow
Ultieme Low & Slow BBQ Weekend
Dit is een BBQ workshop weekend! We beginnen op vrijdagavond en eindigen op zondag en je zal aan de night shift moeten!
Een te gek weekend voor de echte BBQ liefhebber. Die helemaal opgaat in Low & Slow.
Ontvangst: 18:00 uur vrijdagavond, start diner 19:00 uur
Einde zondagmiddag uiterlijk 13.00 uur.
Ja! Inderdaad met deze workshop gaan we de nacht door, maar er is natuurlijk ook tijd om even wat slaap te pakken.
Het weekend staat in het teken van Low & Slow USA & onze signatuur gerechten we moeten ook door de nacht aan de BBQ, maar dit doen we met elkaar, dus we kunnen heerlijk genieten, BBQ’en, slapen en vooral heel erg genieten van eten en gezelligheid met een drankje.
We beginnen op vrijdag met een Ultiem USA diner vanaf onze Smoker & Mallmann Circle of Fire BBQ kooi. Vanaf hier komen verschillende Amerikaanse vis- en vleesklassiekers, net als toffe groenten, aardappel gerechten en desserts.
Zaterdagochtend gaan we om 9:30 even lekker met elkaar licht ontbijten en gaan we aansluitend starten met de BBQ Workshop.
Tijdens dit weekend maken we alle Noord-Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse Low & Slow gerechten. En omdat we ook echt het vuur de hele nacht aanhouden, bereiden jullie dus echt alle Amerikaanse & Argentijnse showtoppers zelf.
In de avond maken wij een kampvuur van de BBQ kooi en genieten wij van toffe gerechten en veel gezelligheid.
Voor dit weekend hebben we een tal aan smokers paraat staan. Maar ook de Circle of Fire, Santa Maria grills, Parilla's en open vuur.
Bij deze workshop zit de Tent/Camper plaats (de tent/camper moet je dus nog zelf regelen) voor 2 nachten, het ontbijt (zaterdag en zondagochtend), vrijdagavond diner en de workshop en alle gerechten inclusief. Het enige wat er nog bij komt zijn de genuttigde drankjes gedurende het weekend.
Menu vrijdag avond:
Amuse: Smokey's BBQ frikandel & kaviaar
*
Met fenegriek gerookte zalm
*
Brisket Syle Kalfswangen
*
Whiskey & Rum pudding
Wat staat erop het menu:
Buffalo Chicken Burger
Varken aan de Asado
Brisket Texas Style
Lam uit de pitsmoker
Short Ribs
New Orleans Spare ribs
Boston Butt ( pulled pork )
Rootbeer cake & Amarene kersen
Stout Buikspek
USA T-Bone
Beef Wellington
Oesters Hog Butter
Spicy Chicken Wings
Trapistenbier & Kabeljauw
Ultieme New York Hot Dog
Tomahawk chimmichurri
Warm gerookte zalm van de smoker
Fatty van reebout
Breakfast:
Bacon Cinamon Rolls
Fried eggs
Chipolata suacages
Cold smoked salmon
Roasted coffee
Chocolat croissants
Dit is een impressie waar we dit weekend mee willen gaan knallen, we maken alles samen, en nee, we hebben geen werkdruk, want we hebben 2 dagen de tijd.
We gaan niet alleen heel hard bbq'en, maar ook heel veel genieten, wij kijken uit naar dit weekend met jullie. Ik ( Onno ) en Perry zullen deze workshop geven en als extra krijgen jullie een gesigneerd kookboek van ons mee naar huis.
Schrijf je nu in, want we doen dit maar 1 keer in 2025
Prijs vanaf € 399.00 per persoon. Voor nu betaald u 99,00 aan om de reservering mee te bevestigen.
Inclusief:
1 x Ultiem USA Menu 4 gangen
2 dagen BBQ workshop (dit is dus de hele dag ook het eten) zaterdag en zondag
2 x Tent of Camper plaats
2 x Ontbijt
1 x gesigneerd BBQ kookboek
Exclusief: genuttigde dranken en verblijfsbijdrage ( 1,85 p.p.p.n )
