BBQ Vis Workshop
Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.
In deze workshop gaan we aan de slag met:
Kreeft
Coquilles uit de schelp
Makreel
Forel
Paling
Kokkels
Tonijn
Oesters
Kingcrab Legs
Mosselen
Zalm
Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)
Scheermessen
Vongole
Langoustine
Roodbaars
Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.
We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.
Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.
Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Aanvang vanaf 12:30 uur
Start Workshop 13:00 uur
Eindtijd vanaf 20:00 uur
Adres:
Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren
Geen producten gevonden...
Overige categorieën in
BBQ Vis Workshop
Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.
In deze workshop gaan we aan de slag met:
Kreeft
Coquilles uit de schelp
Makreel
Forel
Paling
Kokkels
Tonijn
Oesters
Kingcrab Legs
Mosselen
Zalm
Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)
Scheermessen
Vongole
Langoustine
Roodbaars
Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.
We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.
Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.
Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Aanvang vanaf 12:30 uur
Start Workshop 13:00 uur
Eindtijd vanaf 20:00 uur
Adres:
Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren