Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Filters

Categorieën

    Prijsfilter

    Tot

    BBQ Vis Workshop

    De BBQ workshop voor de echte vis liefhebber....

    Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

     

    In deze workshop gaan we aan de slag met:

    Kreeft

    Coquilles uit de schelp

    Makreel

    Forel

    Paling

    Kokkels

    Tonijn

    Oesters

    Kingcrab Legs

    Mosselen

    Zalm

    Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

    Scheermessen

    Vongole

    Langoustine

    Roodbaars

     

    Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

    We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

    Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

     

    Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

     

    In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

    We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

     

    Aanvang vanaf 12:30 uur

    Start Workshop 13:00 uur

    Eindtijd vanaf 20:00 uur

     

    Adres:

    Hotel Oranjeoord

    Hoog Soeren 134

    7346 AH Hoog Soeren

    Filter
    0 producten

    Geen producten gevonden...

    Overige categorieën in

    BBQ Vis Workshop

    Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

     

    In deze workshop gaan we aan de slag met:

    Kreeft

    Coquilles uit de schelp

    Makreel

    Forel

    Paling

    Kokkels

    Tonijn

    Oesters

    Kingcrab Legs

    Mosselen

    Zalm

    Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

    Scheermessen

    Vongole

    Langoustine

    Roodbaars

     

    Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

    We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

    Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

     

    Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

     

    In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

    We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

     

    Aanvang vanaf 12:30 uur

    Start Workshop 13:00 uur

    Eindtijd vanaf 20:00 uur

     

    Adres:

    Hotel Oranjeoord

    Hoog Soeren 134

    7346 AH Hoog Soeren

    BBQ Vis Workshop
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »