Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Katwijk

In samenwerking met Katwijk-Events organiseren wij in mei op 3 data een geweldige BBQ workshop op de Goerie te Katwijk.

BBQ workshop op 13 en 14 mei 2022 en een vis BBQ Workshop op 15 mei

 

Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..

 

Impressie van BBQ workshop:

 

Varken aan de Asado met de biermop

Smokey’s Hand Grenades

The Escobar Burger

Beercan Chicken

Peking Ribs

Yakatori chicken

Sloppy Joe skillet

Smokey’s C&C Cocktail

Stout buikspek

Abdijbier zalm van de Finse plank

Coquilles van de Hibachi

Belgische mossels

Sticky Ribs

Tomahawk met Salsa Criolla

Smokey Panna cotta

Cherry & Coke ice cream

Ossobucco

Flintstones Bone in Snack

Smashed potatoes

Kabeljauw loins

Potatoes Skillet with Cheddar

Goat Cheese Courgette

Broodpudding met Warme Bourbon Karamel

 

Wie wil dit nu niet!!

 

Schrijf je nu in…..

 

13 mei 2022 16:30 tot 22:30 uur

14 mei 2022 14:30 tot 20:30 uur

Of

 

Vis BBQ Workshop 15 mei

In samenwerking met Katwijk-Events organiseren wij deze gave BBQ workshops in Katwijk! Deze wil je niet missen.

Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..

Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

In deze workshop gaan we aan de slag met:

Kreeft

Coquilles uit de schelp

Makreel

Forel

Paling

Kokkels

Tonijn

Oesters

Kingcrab Legs

Mosselen

Zalm

Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

Scheermessen

Vongole

Langoustine

Roodbaars

 

Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

 

Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

 

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

 

Aanvang vanaf 13:00 uur

Start Workshop 13:30 uur

Eindtijd vanaf 19:00 uur

 

De locatie van het evenement:

aan de Goerie 1 te Katwijk

Katwijk

BBQ workshop op 13 en 14 mei 2022 en een vis BBQ Workshop op 15 mei

 

Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..

 

Impressie van BBQ workshop:

 

Varken aan de Asado met de biermop

Smokey’s Hand Grenades

The Escobar Burger

Beercan Chicken

Peking Ribs

Yakatori chicken

Sloppy Joe skillet

Smokey’s C&C Cocktail

Stout buikspek

Abdijbier zalm van de Finse plank

Coquilles van de Hibachi

Belgische mossels

Sticky Ribs

Tomahawk met Salsa Criolla

Smokey Panna cotta

Cherry & Coke ice cream

Ossobucco

Flintstones Bone in Snack

Smashed potatoes

Kabeljauw loins

Potatoes Skillet with Cheddar

Goat Cheese Courgette

Broodpudding met Warme Bourbon Karamel

 

Wie wil dit nu niet!!

 

Schrijf je nu in…..

 

13 mei 2022 16:30 tot 22:30 uur

14 mei 2022 14:30 tot 20:30 uur

Of

 

Vis BBQ Workshop 15 mei

In samenwerking met Katwijk-Events organiseren wij deze gave BBQ workshops in Katwijk! Deze wil je niet missen.

Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..

Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

In deze workshop gaan we aan de slag met:

Kreeft

Coquilles uit de schelp

Makreel

Forel

Paling

Kokkels

Tonijn

Oesters

Kingcrab Legs

Mosselen

Zalm

Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

Scheermessen

Vongole

Langoustine

Roodbaars

 

Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

 

Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

 

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

 

Aanvang vanaf 13:00 uur

Start Workshop 13:30 uur

Eindtijd vanaf 19:00 uur

 

De locatie van het evenement:

aan de Goerie 1 te Katwijk

Katwijk
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »