Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Corona Cadeaubox

Productomschrijving
Het pérfecte Corona cadeau om te geven! Iedereen is opzoek naar handige corona tips. Echter blijft de allerbeste tip ‘blijf vooral goed drinken’. Nou is het algemeen bekend dat wij als mannen daar wel van houden, toch? Man-Box snapt dat maar al te goed met onze Corona Cadeaubox als resultaat! Deze cadeaubox zorgt namelijk voor véél drinkpl...

Het pérfecte Corona cadeau om te geven!

Iedereen is opzoek naar handige corona tips. Echter blijft de allerbeste tip ‘blijf vooral goed drinken’. Nou is het algemeen bekend dat wij als mannen daar wel van houden, toch? Man-Box snapt dat maar al te goed met onze Corona Cadeaubox als resultaat!

Deze cadeaubox zorgt namelijk voor véél drinkplezier en het houdt ondertussen zijn vochtbalans goed op peil. De ideale oplossing voor alle mannen tijdens de corona crisis. Laat daarom jouw ontvanger genieten van vier authentieke corona's. De 'echte' corona's? Si senior, wij hebben ze gewoon nog plus een trendy flesopener! Uiteraard stuurt Man-Box ook nog wat lekkere Chips For Dips mee voor hem, want zonder hapje geen drankje. Bovendien zal jouw ontvanger bij deze corona cadeaubox twee heerlijke dipsauzen ontvangen, namelijk een salsa-dip en cheese-dip.

Wees daarom niet stomverbaasd als hij na vier corona's een flinke snor heeft gegroeid en vloeiend Spaans kan spreken. Heerlijk om zo afgeleid te zijn van al het nieuws rondom corona. Hiermee geef je namelijk echt iets origineels cadeau aan hem!

Kies voor de variant met CoronaRita Biercocktail Fleshouders

Hiermee gaat hij ongetwijfeld indruk mee maken! Met deze CoronaRita Biercocktail Fleshouders tover je zo iedere corona om tot een ware cocktail. Mix je eigen cocktail met een Corona Extra door hem snel op zijn kop te zetten in de houder. Het glas zal zich langzaam vullen met Corona bier en stopt vanzelf zodat het niet overloopt. Gebruik een rietje en bij elke slok zal er steeds meer Corona Bier in je glas komen.
Tip: Top de rand af met wat (riet)suiker, voor dat extra wow-effect!

Geef een Mexicaanse Corona Cadeaubox en zorg ervoor dat jouw vrienden en familie goed blijven hydrateren. Blijf voldoende drinken, blijf thuis.

Liever een gezondere Man-Box voor jouw man? Kies dan voor onze Gezonde Cadeaubox.

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »