Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Champagne Cadeaubox XL

Productomschrijving
Geef jouw lief onze Champagne Cadeaubox! Wil jij een champagne cadeau laten bezorgen? Dit kan nu in een hele grote Man-Box inclusief breekijzer. Deze Man-Box is namelijk de XL variant van de originele waardoor de grote champagne fles er makkelijk in kan. Heb je iets te vieren? Dan hoort hier altijd champagne bij. Naast de champagne zit er ook 2 fl...

Geef jouw lief onze Champagne Cadeaubox!

Wil jij een champagne cadeau laten bezorgen? Dit kan nu in een hele grote Man-Box inclusief breekijzer. Deze Man-Box is namelijk de XL variant van de originele waardoor de grote champagne fles er makkelijk in kan. Heb je iets te vieren? Dan hoort hier altijd champagne bij. Naast de champagne zit er ook 2 flutes in om direct te toasten! Bij de toast hoort ook een snack en deze Bites We Love is een echte feel good snack. Wist je dat deze ook nog eens verantwoord zijn? Ze bevatten namelijk minder vetten, suikers en zout. Iets wat minder verantwoord is maar wel heel lekker is de handgemaakte chocolade reep. Deze pyramide chocolade reep is gemaakt van de beste Belgische chocolade, en dat proef je.

Liever 4 glazen erbij? Kies dan voor de variant met de 4 flutes.

Champagne Cadeau versturen

Deze Champagne cadeaubox leveren we gratis door heel Nederland! Stuur hem als verjaardagcadeau of als huwelijkscadeau. Is er net een baby geboren? Dat moet ook groots gevierd worden. Ben je een zakelijke klant? Dan sturen we deze box naar al jouw relaties of werknemers. Wist je dat je de box kan personaliseren? Door er het Man-Box kaartje bij te doen weet de ontvanger van wie hij deze champagne cadeaubox heeft gekregen. Er is ook de mogelijkheid om het breekijzer te personaliseren met de naam van de ontvanger of de naam van het bedrijf. Als laatste heb je ook nog de keuze om de box af te laten toppen met confetti. Zo wordt het openen van de Man-Box helemaal een feestje.

Wacht niet langer, naar wie mogen wij dit champagne cadeau versturen?

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »