Voorjaars editie
Voorjaars BBQ Workshop
Het voorjaar is weer aangebroken en we gaan aan de slag met de mooiste producten uit dit seizoen.
Ontvangst 12:30 uur
Start 13:00 uur
Verwacht einde 18:00 uur
Wat staat er zoals op de planning zover:
Côtes de Boeuf met Butter of the God’s
Gegrilde asperges met gerookte Hollandaise
Eton Mess
Zalm Antiboise met zoet zuur van wortel en asperges
Kalfs spare ribs op Orientaalse wijze met sake
Tatsuta van zwezerik
Gerookte steak tartaar met kalfslever van de BBQ
Crème Brulée Cuba Libre
Griet van de plancha met zuring en verjus
Rabarber cheesecake
Curry van kip met kokos en Thaise noodle salade
Stoof van aardpeer, lam en ras el hanout
Lamsrack uit de kamado met krokante groenen kruiden korst
Involtini di vitello
Foccaccia met yoghurt kruiden dip
Unagi paling met lonton van de hibachi
Chickenwings van de smoker met dip van chorizo en chipottle
Perzische kabab spies
Stoof van kameel
Boboti op Smokey style
Gegrilde witlof met chorizo, venkel, Parma ham en gegratineerd met gruyère
Bucatini met 3 bereidingen van varken, worst, wang en buik
Prijs: € 99.50 per persoon ( exclusief drankjes )
Locatie:
Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in
Voorjaars editie
Voorjaars BBQ Workshop
Het voorjaar is weer aangebroken en we gaan aan de slag met de mooiste producten uit dit seizoen.
Ontvangst 12:30 uur
Start 13:00 uur
Verwacht einde 18:00 uur
Wat staat er zoals op de planning zover:
Côtes de Boeuf met Butter of the God’s
Gegrilde asperges met gerookte Hollandaise
Eton Mess
Zalm Antiboise met zoet zuur van wortel en asperges
Kalfs spare ribs op Orientaalse wijze met sake
Tatsuta van zwezerik
Gerookte steak tartaar met kalfslever van de BBQ
Crème Brulée Cuba Libre
Griet van de plancha met zuring en verjus
Rabarber cheesecake
Curry van kip met kokos en Thaise noodle salade
Stoof van aardpeer, lam en ras el hanout
Lamsrack uit de kamado met krokante groenen kruiden korst
Involtini di vitello
Foccaccia met yoghurt kruiden dip
Unagi paling met lonton van de hibachi
Chickenwings van de smoker met dip van chorizo en chipottle
Perzische kabab spies
Stoof van kameel
Boboti op Smokey style
Gegrilde witlof met chorizo, venkel, Parma ham en gegratineerd met gruyère
Bucatini met 3 bereidingen van varken, worst, wang en buik
Prijs: € 99.50 per persoon ( exclusief drankjes )
Locatie:
Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren
