BBQ Workshop Vis
In samenwerking met Katwijk-Events organiseren wij deze gave BBQ workshops in Katwijk! Deze wil je niet missen.
Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..
Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.
In deze workshop gaan we aan de slag met:
Kreeft
Coquilles uit de schelp
Makreel
Forel
Paling
Kokkels
Tonijn
Oesters
Kingcrab Legs
Mosselen
Zalm
Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)
Scheermessen
Vongole
Langoustine
Roodbaars
Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.
We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.
Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.
Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Aanvang vanaf 13:00 uur
Start Workshop 13:30 uur
Eindtijd vanaf 19:00 uur
De locatie van het evenement:
aan de Goerie 1 te Katwijk
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in
BBQ Workshop Vis
In samenwerking met Katwijk-Events organiseren wij deze gave BBQ workshops in Katwijk! Deze wil je niet missen.
Zoals iedereen weet ga jezelf aan de slag bij Smokey Basterd’s. Dat houdt in spelen in onze BBQ speeltuin. Denk aan Smokers, Bruutgrills, Santa Maria grills, Asado, open vuur pit, Hibachi grill, braai, driepoten, Green Eggs en meer…..
Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.
In deze workshop gaan we aan de slag met:
Kreeft
Coquilles uit de schelp
Makreel
Forel
Paling
Kokkels
Tonijn
Oesters
Kingcrab Legs
Mosselen
Zalm
Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)
Scheermessen
Vongole
Langoustine
Roodbaars
Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.
We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.
Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.
Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.
In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.
We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….
Aanvang vanaf 13:00 uur
Start Workshop 13:30 uur
Eindtijd vanaf 19:00 uur
De locatie van het evenement:
aan de Goerie 1 te Katwijk
