Wild BBQ workshops
BBQ Workshop Wild
Vanaf oktober start het heerlijke wild seizoen weer. Daarom hebben we weer een geweldige workshop bedacht vol met wild!
We gaan aan de slag met konijn, haas, wild zwijn, hert, fazant, patrijs, eend, gans, duif en ook de groenten uit het seizoen zoals pompoen, pastinaak, rode kool, schorseneren, savooikool maar ook de vis, schaal en schelpdieren zoals kabeljauw (skrei), zeewolf, tarbot en natuurlijk heerlijk desserts en brood.
Onze pitmaster zal laten zien hoe we een hertenbout uitbenen en daarna gaan wij er natuurlijk mee aan de BBQ!
Een impressie van wat we die dag met elkaar gaan maken:
Hot Caramel Rum cocktail
Gegrilde pompoen met salie boter
Geroosterde pastinaak met truffel
Piccalilly
Bourbon Apple compote
Saltimbocca van Tarbot
Raclette wild burger
Flammkuchen met pulled boar, zuurkool en chorizo
Wild zwijns ribs met cherry & cranberry glaze
Patrijs van de smoker
Wildzwijns stoof
Yankee classic Waffles & Fazant
Tournedos van konijn met bacon en bourbon jus
Rode kool en aardappel schotel met hertenstoof
Hazenrug met pure chocolade
Wintersalade van geroosterde groenten en jalapeno dip
Portobello met beenmerg en Provolone
Zeewolf met gerookte Hollandaise en bacon krokant
Tarte Tatin van peer
Herfstbrood met chutney van appel, peer en kaneel met frisse room
Gerookte eendenborst, duif en gans met Koreaanse noodle salade
Brioche bun met gerookte ganzen rilette, spicy red onion en honing bacon siroop
Schaal & Schelp dieren winterse festijnplank
Een dag vol met BBQ’s, rook, vuur en heel veel gezelligheid.
Prijs per persoon € 89.50
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in
Wild BBQ workshops
BBQ Workshop Wild
Vanaf oktober start het heerlijke wild seizoen weer. Daarom hebben we weer een geweldige workshop bedacht vol met wild!
We gaan aan de slag met konijn, haas, wild zwijn, hert, fazant, patrijs, eend, gans, duif en ook de groenten uit het seizoen zoals pompoen, pastinaak, rode kool, schorseneren, savooikool maar ook de vis, schaal en schelpdieren zoals kabeljauw (skrei), zeewolf, tarbot en natuurlijk heerlijk desserts en brood.
Onze pitmaster zal laten zien hoe we een hertenbout uitbenen en daarna gaan wij er natuurlijk mee aan de BBQ!
Een impressie van wat we die dag met elkaar gaan maken:
Hot Caramel Rum cocktail
Gegrilde pompoen met salie boter
Geroosterde pastinaak met truffel
Piccalilly
Bourbon Apple compote
Saltimbocca van Tarbot
Raclette wild burger
Flammkuchen met pulled boar, zuurkool en chorizo
Wild zwijns ribs met cherry & cranberry glaze
Patrijs van de smoker
Wildzwijns stoof
Yankee classic Waffles & Fazant
Tournedos van konijn met bacon en bourbon jus
Rode kool en aardappel schotel met hertenstoof
Hazenrug met pure chocolade
Wintersalade van geroosterde groenten en jalapeno dip
Portobello met beenmerg en Provolone
Zeewolf met gerookte Hollandaise en bacon krokant
Tarte Tatin van peer
Herfstbrood met chutney van appel, peer en kaneel met frisse room
Gerookte eendenborst, duif en gans met Koreaanse noodle salade
Brioche bun met gerookte ganzen rilette, spicy red onion en honing bacon siroop
Schaal & Schelp dieren winterse festijnplank
Een dag vol met BBQ’s, rook, vuur en heel veel gezelligheid.
Prijs per persoon € 89.50
