Japanse BBQ Workshops
Japanse BBQ workshop
Tijdens deze BBQ workshop werken we met de Japanse BBQ technieken op de shichirins/hibachi, en Tepanyaki. Natuurlijk laten we jullie kennis maken met het Japanse Binchotan houtskool
We gaan om 13:00 aan de slag tot een uur of 18:00/19:00. Alle mooie smaken en prachtige producten die veel gebruikt worden in Japan komen voorbij.
Voor de culinaire fijnproever is dit de ultieme workshop en zeker een beleving omdat we toch even op een andere manier gaan BBQ’en
Hier alvast een preview op wat jullie te wachten staat deze dag.:
Smokey shiso cooler
Enoki & makreel
Rib- Eye
Langoustine & dashi
Kreeft Motoyaki
Hibachi Steak
Pijlinktvis Yakitori style
Oesters & Irizake bereiding op 3 manieren
Paling unagi
3 bereidingen van coquille
Hiragai Chicken:
Kippenhuid met kewpie mosterd
Yakitori kippendijen
Tataki van Dry Aged entrecote
Okonomiyaki “Japanse pannenkoek “
Wagyu
Groene asperges, ponzu en Peccorino
Banaan met Unagi mapple syrup
€ 99.00 per persoon
Locatie:
Boereblij
Angerechtsweg 11
1261 XG Blaricum
Japanse BBQ workshop Tijdens de...
Japanse BBQ workshop ...
Japanse BBQ workshop Tijdens de...
Japanse BBQ workshop ...
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
- Persoonlijk advies
- Workshops
- Kies jouw leverdag
Wil je iemand de geboekte workshop...
Wil je iemand de geboek...
Overige categorieën in Workshops
Japanse BBQ Workshops
Japanse BBQ workshop
Tijdens deze BBQ workshop werken we met de Japanse BBQ technieken op de shichirins/hibachi, en Tepanyaki. Natuurlijk laten we jullie kennis maken met het Japanse Binchotan houtskool
We gaan om 13:00 aan de slag tot een uur of 18:00/19:00. Alle mooie smaken en prachtige producten die veel gebruikt worden in Japan komen voorbij.
Voor de culinaire fijnproever is dit de ultieme workshop en zeker een beleving omdat we toch even op een andere manier gaan BBQ’en
Hier alvast een preview op wat jullie te wachten staat deze dag.:
Smokey shiso cooler
Enoki & makreel
Rib- Eye
Langoustine & dashi
Kreeft Motoyaki
Hibachi Steak
Pijlinktvis Yakitori style
Oesters & Irizake bereiding op 3 manieren
Paling unagi
3 bereidingen van coquille
Hiragai Chicken:
Kippenhuid met kewpie mosterd
Yakitori kippendijen
Tataki van Dry Aged entrecote
Okonomiyaki “Japanse pannenkoek “
Wagyu
Groene asperges, ponzu en Peccorino
Banaan met Unagi mapple syrup
€ 99.00 per persoon
Locatie:
Boereblij
Angerechtsweg 11
1261 XG Blaricum
