Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0
Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

BBQ Vis Workshop

De BBQ workshop voor de echte vis liefhebber....

Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

 

In deze workshop gaan we aan de slag met:

Kreeft

Coquilles uit de schelp

Makreel

Forel

Paling

Kokkels

Tonijn

Oesters

Kingcrab Legs

Mosselen

Zalm

Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

Scheermessen

Vongole

Langoustine

Roodbaars

 

Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

 

Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

 

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

 

Aanvang vanaf 12:30 uur

Start Workshop 13:00 uur

Eindtijd vanaf 20:00 uur

 

Adres:

Hotel Oranjeoord

Hoog Soeren 134

7346 AH Hoog Soeren

Filter
3 producten
Workshop inpakken in cadeaubox
Workshop inpakken in cadeaubox

Wil je iemand de geboekte workshop...

Wil je iemand de geboek...

Op voorraad
€14,95 Incl. btw
Toevoegen
BBQ Vis workshop 27 februari Apeldoorn
BBQ Vis workshop 27 februari Apeldoorn

De ultieme workshop voor de vislie...

De ultieme workshop voo...

Op voorraad
€99,50 Incl. btw
Toevoegen
BBQ Vis workshop 26 februari Apeldoorn
BBQ Vis workshop 26 februari Apeldoorn

De ultieme workshop voor de vislie...

De ultieme workshop voo...

Op voorraad
€99,50 Incl. btw
Toevoegen
  • Persoonlijk advies
  • Workshops
  • Kies jouw leverdag

Overige categorieën in Workshops

BBQ Vis Workshop

Tijdens deze workshop gaan we helemaal los met vis, schaal- en schelpdieren.

 

In deze workshop gaan we aan de slag met:

Kreeft

Coquilles uit de schelp

Makreel

Forel

Paling

Kokkels

Tonijn

Oesters

Kingcrab Legs

Mosselen

Zalm

Vissticks ( en nee niet die van Kapitein……)

Scheermessen

Vongole

Langoustine

Roodbaars

 

Natuurlijk maken we bij deze vis gerechten hele leuke sides zoals: ingemaakte jalapenos, Australian Beets, Korean cucumber.

We gaan onze signatuur dips maken: jalapenos dip en de Korean dip.

Ook gaan we met groentes aan de slag om de gerechten compleet te maken.

 

Als dessert gaan we een warme Engelse pudding maken van de BBQ met bosvruchten en een karamel met likeur 43.

 

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis, we gaan vis op verschillende manieren bereiden, direct, indirect, warm en koud roken, visstick en meer.

We gebruiken diverse BBQ’s, waaronder de kamado, openvuur, Hibachi, BRUUTGRILL, smoker en nog veel meer….

 

Aanvang vanaf 12:30 uur

Start Workshop 13:00 uur

Eindtijd vanaf 20:00 uur

 

Adres:

Hotel Oranjeoord

Hoog Soeren 134

7346 AH Hoog Soeren

BBQ Vis Workshop
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »