Persoonlijk advies
Workshops
Kies jouw leverdag
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot
Inloggen0

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Inloggen0
Review Logo4,6 / 5 ⭐️ @ Trustpilot

Bekijk hier onze locaties & catering website Smokey Basterds Catering & Locaties

Film Cadeaubox (meerdere varianten)

Productomschrijving
Dé perfecte Film Cadeaubox voor mannen Op zoek naar de ideale filmbox voor jouw man? Je hoeft gelukkig niet meer verder te zoeken, want ''Houston, we got him''! Deze filmbox is het perfecte cadeau voor iedere filmliefhebber. Of hij nou houdt van een zoetsappige rom-com of een heftige thriller, alle opties liggen wagenwijd open voor hem.Met onze f...

Dé perfecte Film Cadeaubox voor mannen

Op zoek naar de ideale filmbox voor jouw man? Je hoeft gelukkig niet meer verder te zoeken, want ''Houston, we got him''! Deze filmbox is het perfecte cadeau voor iedere filmliefhebber. Of hij nou houdt van een zoetsappige rom-com of een heftige thriller, alle opties liggen wagenwijd open voor hem.

Met onze film cadeaubox kan hij thuis de ideale film avond organiseren, allemaal dankzij zijn Man-Box. Een goede film is namelijk de perfécte afleiding van alles en iedereen. Oftewel, even lekker bijkomen!

Thuis of in de bioscoop een film kijken?

Met onze film box voor mannen zoekt jouw ontvanger met zijn Pathé (Thuis) filmvoucher (ter waarde van €5,99) één van zijn favoriete films uit. Allemaal onder het genot van een verfrissend Coca-Cola Cherry frisdrankje. En mocht het alweer kunnen, mag jouw man ook zijn tegoed ook gebruiken in elke Pathé bioscoop. Dat is wel zo handig!

Bij deze film box treft jouw man twee verschillende smaken Jimmy's popcorn aan, namelijk zout en zoet. Vervolgens eet hij deze Jimmy's popcorn uit zijn gele Amerikaans popcorn beker voor de ‘Real American‘ belevenis. En sterker nog, er zijn er twee popcorn bekers, zodat deze rijkdom gedeeld worden met een quarantaine buddy. Klaar met TV kijken? Pak dan (indien gekozen voor de alcoholische versie) de Budweisers uit de film cadeaubox en speel een potje beerpong

Liever de non-alcoholische variant bestellen? Dat kan ook! Kies dan voor de alcoholvrije film box tijdens het bestellen. Geef de film cadeaubox aan jouw man naar keuze en zorg ervoor dat hij kan blijven genieten van zijn favoriete films.

Opzoek naar een andere cadeaubox voor mannen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Mexicaanse Corona Cadeaubox.

Productspecificaties

EAN
7428471619041

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »