Bbq workshop wild 3 oktober 2020

Beschikbaarheid: Op voorraad (6)

BBQ masterclasses 

De masterclasses worden de afgelopen jaren erg gewaardeerd door de deelnemers. Naast de diversiteit aan BBQ’s en de verschillende technieken die worden toegepast worden jullie geïnspireerd met spannende smaken, mooie en soms wat onbekende producten.

Laten we je kennis maken met spannende gerechten van de BBQ waarmee je thuis een onwijs gave indruk mee kunt maken op jouw eigen BBQ gasten.

Dit jaar gaan we door op de wijze zoals jullie dat gewend zijn. We starten rond 13:00 en gaan door tot we klaar zijn en dat is vaak tussen 18-19 uur wanneer we gezellig met elkaar een biertje nemen en genieten van al onze BBQ creaties!

Wild/herfst

Wild: hier moet je denken aan Japanse wild zwijnsbuik, scheermessen, Veluws Hert, Patrijs, op Japanse wijze wilde eend, haas, konijn, ganzen, pompoenen, knol, paddenstoelen, kokkels, Biltong van wild, vissticks ( echt waar ??? ja maar dan anders dan je verwacht ), Finse rookworst, Fazant au vin, zalm & Mojo, kastanjes en nog veel meer……………

Wat voorop staat in onze masterclasses is dat jezelf lekker gaat koken met onze ingrediënten, recepten en natuurlijk onze uit de hand gelopen BBQ verzameling.

Vooral vrijblijvend en naar eigen invulling, wil je alles maken, beleven en overal met je neus op staan? Ja dat kan….. maar zit je liever af en toe even met een lekker biertje ( of iets anders ) in de zon of bij het vuur? Ja dat kan ook..

Onze dag bestaat uit vooral plezier en genieten met onze BBQ fanaten, ieder niveau is welkom en voelt zich thuis omdat het uiteindelijk maar gaat om 1 ding en dat is de passie voor BBQ’en en lekker eten. Dat kan iedereen toch?????

 

Door middel van de aankoop van de voucher reserveert u een plekje op deze datum.

 

Locatie:

Charme Hotel Oranjeoord

Hoog Soeren 134

7346AH Hoog Soeren

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »